10 Najboljih filmova Charlie Hunnam

10 Najboljih filmova Charlie Hunnam

Donosimo vam 10 najboljih filmova odličnog britanskog glumca u usponu, Charlie Hunnama. Napišite nam koju su vam najbolji njegovi filmovi.

10. Triple Frontier (2019)

Žanr: Akcija, avantura, krimi

Redatelj: J.C. Chandor

Glumci: Charlie Hunnam, Ben Affleck, Pedro Pascal, Oscar Isaac

Ukratko: Pet bivših operativaca Specijalnih Snaga udružuju se kako bi organizirali pljačku u rijetko naseljenoj multifrancijskoj zoni Južne Amerike. Po prvi puta u svojim prestižnim karijerama, ovi ne otpjevani heroji odlaze na opasnu misiju za sebe umjesto za svoju zemlju. No kada događaji krenu u krivom smjeru i prijete oteti se kontroli, njihove vještine, njihova odanost i njihov moral je gurnut do krajnjih granica u epskoj bitci za preživljavanje.

9. King Arthur: Legend of the Sword (2017)

Žanr: Akcija, avantura, drama

Redatelj: Guy Ritchie

Glumci: Charlie Hunnam, Jude Law, Astrid Bergès-Frisbey

Radnja ukratko: Kada Arthurov otac bude ubijen, Vortigern (Jude Law), Arthurov stric, preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasljeđe, Arthur se nađe u mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti promijeni te je prisiljen saznati istinu o svome porijeklu…sviđalo se to njemu ili ne.

8. The Lost City of Z (2016)

Žanr: Akcija, avantura, biografija

Redatelj: James Gray

Glumci: Tom Holland, Charlie Hunnam, Sienna Miller, Robert Pattinson

Radnja ukratko: Na temelju “bestseller” knjige David Granna istog imena, The Lost City of Z, je prava životna drama koja prati život Britanskog istraživača Col. Percival Fawcett, koji nestaje u potrazi za misterioznim gradom u području Amazone u 1920-tima.

7. Cold Mountain (2003)

Cold Mountain (2003)

Žanr: Avantura, drama, povijesni

Redatelj: Anthony Minghella

Glumci: Jude Law, Nicole Kidman, Renée Zellweger

Radnja ukratko: W.P. Inman je mladi vojnik, koji upoznaje Adu, zaljubi se u nju, no odnos im se pogorša nakon što on krene u rat. Nakon bezbroj bitaka i gubitaka prijatelja, i vidjevši da Konfederacija gubi, Inmanu dojadi stanje rata, te se pješke zaputi prema Hladnoj planini (Cold Mountain), u području Sjeverne Karoline i prema ženi koju voli. No, Ada je gradska žena koja se nedavno preselila na ruralnu farmu gdje je nedavno umro njen otac, i pokušava sačuvati farmu od propasti zajedno s Ruby, jer su svi muškarci u ratu. Ada i Ruby imaju i susrete s muškarcima, koji nisu otišli u rat, već su ostali u svojoj zemlji, te sada hvataju ratne dezertere za vojsku. S tim će muškarcima i sam Inman imati problema.

6. Children of Men (2006)

Children of Men (2006)

Žanr: Drama, sci-fi, triler

Redatelj: Alfonso Cuarón

Glumci: Julianne Moore, Clive Owen, Chiwetel Ejiofor

Radnja ukratko: Godine 2027. svijet se nalazi u kaotičnom stanju, a ljudska rasa je pred izumiranjem jer se djeca više ne rađaju. U takvim uvjetima bivši mirovni aktivist Theo Faron (Owen) pristaje prevesti ženu koja je čudom ostala trudna do utočišta na obali, gdje se znanstvenici nadaju da će im njen slučaj pomoći u spašavanju ljudske vrste.

5. Nicholas Nickleby (2002)

Nicholas Nickleby (2002)

Žanr: Avantura, drama, romantika

Redatelj: Douglas McGrath

Glumci: Charlie Hunnam, Jamie Bell, Christopher Plummer

Radnja ukratko: Mladi, suosjećajni muškarac bori se da spasi obitelj i prijatelje od nasilnog iskorištavanja svog ujaka hladnokrvnog srca.

4. Pacific Rim (2013)

Pacific Rim (2013)

Žanr: Akcija, avantura, sci-fi

Redatelj: Guillermo del Toro

Glumci: Idris Elba, Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi

Radnja ukratko: Vanzemaljci prijete uništenjem Zemlje, oduprijeti im se možemo jedino divovskim robotima kojima upravljaju najbolji piloti!

3. Papillon (2017)

Žanr: Drama, biografija

Redatelj: Michael Noer

Glumci: Rami Malek, Charlie Hunnam, Tommy Flanagan

Radnja ukratko: Zatvorenik koji je zatvoren na udaljenom otoku smislio je način za bijeg. Remake 1973. filma ‘Papillon’.

2. Green Street Hooligans (2005)

Green Street Hooligans (2005)

Žanr: Krimi, drama, sport

Redatelj: Lexi Alexander

Glume: Elijah Wood, Charlie Hunnam, Claire Forlani

Ukratko: Pogrešno protjerani bivši student Harvarda preselio se u London, gdje je upoznat s nasilnim podzemljem nogometnog huliganizma.

1. The Gentlemen (2020)

Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell i drugi u Novom Gangsterskom Traileru za Film Guyja Ritchieja - 'The Gentlemen'

Žanr: Akcija, krimi

Redatelj: Guy Ritchie

Glumci: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery

Radnja ukratko: Vrlo britanski gospodar droge pokušava prodati svoje vrlo profitabilno carstvo dinastiji milijardera iz Oklahome.

Druge je zanimalo i ovo...