Novi Rocky film u izradi, Sylvester Stallone već zna radnju

Sylvester Stallone rekao koji mu je Rocky film najdraži, a odgovor bi vas mogao iznenaditi

Glumačka ikona Sylvester Stallone je odgovoran za stvaranje dva kultna filmska lika, boksača Rockyja i ‘one-man army’ Ramba. Tijekom vremena samoizolacije, Stallone je zabavljao fanove odgovaranjima na pitanja fanova putem društvenih mreža.

Prvo pitanje na koje je odgovorio je misli li da mu je Rocky film iz 1976. godine njegovo najbolje djelo, ali glumac/scenarist/producent/redatelj vjerojatno iznenađuje većinu svojih fanova i kaže da mu je zapravo šesti film u seriji najdraži, Rocky Balboa, jer je njega bilo najteže za napraviti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Answering the questions of the fans have asked

Objavu dijeli Sly Stallone (@officialslystallone)

“Moram reći kako mislim da je moj najbolji film vjerojatno Rocky. Onaj na kojeg sam najviše ponosan je Rocky Balboa. Jer ga nitko nije htio napraviti. Ja sam sjedio i čekao šest godina da se film napravi, a kada je izašao, ja sam bio toliko ponosan na njega, zbog toga kroz što smo morali proći da bi ga napravili.”

To je vjerojatno nešto što će iznenaditi fanove Sylvester Stallonea i ove njegove franšize, jer se prvi Rocky film univerzalno smatra najboljim u franšizi. Film je bio nominiran za čak 10 Oscara od čega je osvojio 3, uključujući onaj za Najbolji film.

Similar Posts