'The Hitman's Wife's Bodyguard' dobio datum izlaska

‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard’ dobio datum izlaska

Nastavak akcijske komedije sa Ryan Reynoldsom, Samuel L. Jacksonom i Salmom Hayek, koji se prošlog ljeta snimao u Zagrebu i Istri dobio je datum izlaska.

Ryan Reynolds je čovjek koji bi vjerojatno mogao iskoristiti malo više vremena za spavanje, ili možda čak i klon. Ova akcijsko/komedijaška zvijezda sada ima dva velika filma koja se otvaraju sljedeće godine, a njegov drugi glavni film napokon je dobio datum izlaska. Lionsgate i Millennium najavili su danas da će predstojeći The Hitman’s Wife’s Bodyguard, nastavak iznenađujućeg hita iz 2017. godine, biti objavljen u kinima 28. kolovoza 2020. Trenutno nije predviđeno da se 28. kolovoza otvori drugi film kao konkurencija ove akcijske komedije.

Iako kolovoz nije uvijek najbolji znak za puštanje tijekom ljetne filmske sezone, originalni film otvorio se u isto vrijeme 2017. kada je objavljen i uspio zaraditi 177 milijuna američkih dolara (od toga 75 milijuna u zemlji) u odnosu na prijavljeni budžet od 30 milijuna. Ova će strategija vjerojatno biti plodna za studio još jednom, iako će se morati suočiti s dugo očekivanim Bill & Ted Face the Music koji će biti u drugom izdanju za to vrijeme. Nastavak će biti Reynoldsov drugi veliki film godine nakon izlaska njegove druge akcijske komedije Free Guy, koji izlazi 3. srpnja.

'The Hitman's Wife's Bodyguard' dobio datum izlaska

Reynolds će glumiti zajedno sa Samuelom L. Jacksonom, Salmom Hayek i Richardom E. Grantom u filmu s novopristiglim igračima, kao što su Antonio Banderas, Morgan Freeman i Frank Grillo. Patrick Hughes vratio se u redateljsku stolicu radi daljnjeg praćenja, radeći na scenariju koji je još jednom napisao Tom O’Connor.

Originalni film slijedio je Michaela Brycea (Reynolds), bivšeg vrhunskog tjelohranitelja koji je pao u teška vremena nakon što je na njegovu satu ubijena važna osoba. Na kraju je regrutiran da čuva zloglasnog plaćenog ubojicu, Dariusa Kincaida (Jackson), koji pristaje svjedočiti na važnom suđenju u zamjenu da njegovu suprugu (Hayek) puste iz zatvora.

Trenutno je nejasno koje uloge Freeman i Banderas preuzimaju, međutim, očekuje se da će Grillo glumiti Interpolovog agenta koji traži pomoć likova Reynoldsa, Jacksona i Hayek kako bi spriječio cyber napad na Europu.

Film se snimao diljem Europe, a tako su ove velike zvijezde početkom prošlog ljeta prilikom produkcije ugostili i Zagreb, Rijeka, Rovinj i Pula. Autor ovog teksta je uspio vidjeti samo kampere prilikom snimanja na trgu Forum u Puli, ali glumci nisu smjeli izaći iz kampera dok nas osiguranje nije rastjeralo. Eto, koji peh.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard, u kojem će dio hrvatske publike sigurno vidjeti nekog poznatog okruženja, u kina dolazi 28. kolovoza 2020.

Similar Posts