Harrison Ford u ekranizaciji popularnog književnog klasika 'Zov Divljine' (The Call of the Wild)

Harrison Ford u ekranizaciji popularnog književnog klasika ‘Zov Divljine’ (The Call of the Wild)

U ovom članku vam donosimo više informacija o filmu ‘Zov Divljine’ (The Call of the Wild), kao i prvi plakat i službeni trailer filma.

Redatelj Chris Sanders donosi film temeljen na legendarnom književnom klasiku – ZOV DIVLJINE. Živopisna priča o Bucku, psu velikog srca čiji je život okrenut naopačke kada je iznenada izgnan iz svog doma u Kaliforniji i preseljen duboko u srce Aljaske tijekom Zlatne groznice 1890-ih. Kao novak u ekipi pasa za dostavu – a kasnije i njihov vođa – Buck prolazi svoju životnu avanturu, konačno pronalazeći svoje pravo mjesto u svijetu i postajući gospodar vlastite sudbine.

Harrison Ford u ekranizaciji popularnog književnog klasika 'Zov Divljine' (The Call of the Wild)

Zvijezde filma su legendarni Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford i Colin Woodell. Redatelj filma je Chris Sanders (Kako izdresirati zmaja), a scenarist Michael Green (Ubojstvo u Orient Expressu ).

ZOV DIVLJINE je fantastičan spoj igranog filma i animacije u kojoj su korišteni vrhunski vizualni efekti i tehnologija animacije kako bi se životinje u filmu učinile potpuno emocionalno autentične i fotorealistične.

Film, u distribuciji Blitza, u kina dolazi u veljači 2020. godine.

Trailer filma Zov Divljine:

Druge je zanimalo i ovo...