Chris Evans otkriva hoće li se vratiti u Marvelovoj seriji 'Falcon and the Winter Soldier'

Chris Evans otkriva hoće li se vratiti u Marvelovoj seriji ‘Falcon and the Winter Soldier’

Nakon tri uzastopna filma sa zaradom preko milijardu dolara, uključujući i onaj koji je postao film s najvećom zaradom u povijesti, budućnost Marvelovog Filmskog Svemira svjetlija je nego ikad. No neće se samo fokusirati na stalnu dominaciju na velikom ekranu, već će se proširuju i na Disney + streaming platformu s originalnim serijama koje će se fokusirati na nove i etablirane likove. Malo ih očekuje više od serije ‘Falcon and the Winter Soldier’ koja će vidjeti kako naslovni likovi nastavljaju ostavštinu Captain Americe u budućnosti. Ali postavlja se pitanje hoće li se originalni Captain America glumac, Chris Evans, vratiti za ovu Marvelovu seriju.

Nakon Avengers: Endgame, glumac Chris Evans je efektivno odstupio od Marvelovog Filmskog Svemira. No mnogi fanovi se pitaju hoće li se pojaviti u nekoj cameo ulozi u nadolazećoj seriji The Falcon and the Winter Soldier. Entertainment Tonight je sustigao Evansa prije premijere njegovog sljedećeg filma Knives Out, te su ga upitali planira li se vratiti za Disney+ seriju.

Avengers: Endgame nema scena nakon kredita, ali ima nešto na kraju (bez spojlera)

“Ne, vjerojatno ne. Želim reći, bilo je jako teško oprostiti se,” Evans je rekao. “Bilo je milijun načina kako je čitav mandat s Marvelom mogao poći po zlu, a nije, i uspjeli smo taj odlazak toliko dobro izvesti da bi bilo šteta ponovno prolaziti kroz to osim ako ne bi postojalo nešto vrlo jedinstveno i osjetili smo potrebu to ponoviti. Dakle, za sada se čini da ćemo se samo zadovoljiti time koliko je dobro završilo.”

Ovo se nažalost čini kao definitivni odgovor Chrisa Evansa, iako je Evans definitivno dobro upoznat s praksama Marvel Studios i bio bi spreman kriptirati svoje odgovore kako bi sačuvao tajne.

The Falcon and the Winter Soldier dolazi na Disney+ u proljeće 2021. godine.

Druge je zanimalo i ovo...