Game Of Thrones Sezona 8 Teorija: Bran je Night King

Game of Thrones: Sezone 1-7 svaka u 5 minuta

Game of Thrones: Sezona 8 samo što nije krenula, što znači da ako se želite podsjetiti prošlih sezona imate jako puno za gledati u malo vremena ili možete pogledati u nekih 35 minuta sve ključne stvari iz prvih 7 sezona u našem članku. Ovih 7 videa, koje je napravio IGN, poslužit će vam kako bi se podsjetili radnje serije Igre Prijestolja kroz prošlih sedam sezona.

U ovim videima ukratko možete vidjeti najveće trenutke i najrelevantnije detalje 76 dosadašnjih epizoda, kako bi spremno dočekali posljednjih šest epizoda ove epske serije, koja se vraća na male ekrane putem HBO, 14. travnja ove godine.

Game of Thrones Sezona 1 u 5 minuta

Ona kojom je sve započelo! Još u vrijeme kada je Viserys mislio da će sjediti na Iron Throne, zmajevi bili u jajima, svi su bili u Winterfellu (u isto vrijeme) i Ned je, bio Ned.

Game of Thrones Sezona 2 u 5 minuta

Druga sezona vidi War of the Five Kings s uvođenjem Stannisa, Davosa i Melisandre, Theon se vraća na Iron Islands, a Joffrey je Joffrey na vrhuncu.

Game of Thrones Sezona 3 u 5 minuta

Pripremite se ponovno biti traumatizirani dok Robb Stark nastavlja svoj pohod na Lannistere, Jon Snow se povezuje s King Beyond the Wall i Brienne se bori s medvjedom.

Game of Thrones Sezona 4 u 5 minuta

Tyrion Lannister ima fantastične dijelove u ovoj sezoni, prvi puta smo upoznati s Oberyn Martellom i čudom nazvanim Children of the Forest.

Game of Thrones Sezona 5 u 5 minuta

Pripremite se za provesti kvalitetno vrijeme s Faceless Men, High Sparrow i Sand Snakes u Game of Thrones sezoni 5.

Game of Thrones Sezona 6 u 5 minuta

Sjećate se kada smo svi čekali godinu dana da saznamo što se dogodilo Jon Snowu? Sezona 6 također vidi vrhunac Daenerysinog vremena u Meereenu i jednu epsku bitku.

Game of Thrones Sezona 7 u 5 minuta

Daenerys Targaryen napokon dolazi u Westeros u posljednjoj viđenoj sezoni serije Igra Prijestolja, s Night Kingom koji okuplja svoju vojsku na Sjeveru i s Jon Snow koji pokušava sve što može učiniti kako bi ga zaustavio. Ne zaboravimo i romansu između bliskih rođaka.

To je to, u nekih 35 minuta je doneseno sve ključno iz 76 dosadašnjih epizoda. Naravno, nemojte očekivati da ćete ovdje vidjeti ogromne i slikovite bitke, ali čete se podsjetiti svega važnog što se same radnje tiče kako biste mogli normalno pratiti posljednjih šest epizoda osme i posljednje sezone serije Game of Thrones. Ja znam da će meni ovakav podsjetnik vrlo dobro doći.

Similar Posts