Christopher Meloni se vraća kao Elliot Stabler za Law & Order: SVU spin-off

Christopher Meloni se vraća kao Elliot Stabler za Law & Order: SVU spin-off

Christopher Meloni je spreman reprizirati svoju Law & Order: SVU ulogu u novoj seriji Dicka Wolfa. Meloni je osobno potvrdio ove vijesti napisavši na Facebooku, “On se vratio…”

Ova 13 epizodna drama će se vrtjeti oko Stablera koji predvodi NYPD jedinica za organizirani kriminal, što znači da ima puno potencijala za ponovno spajanje Stabler-Bensona, s obzirom na postavku.

Meloni je glumio uz Mariska Hargitayjevu Oliviju Benson na SVU od sezone 1 do sezone 12, gdje je njegova posljednja epizoda bila ona iz 2011. godine, “Smoked.” On se od tada pojavljivao u raznim epizodama HBO serije True Blood, DC Comics filmu Man of Steel, Foxovom Surviving Jack, Netflixovom Wet Hot American Summer: First Day of Camp, Syfyevoj seriji Happy!, i drugima.

SVU je trenutno u svojoj 21. sezoni, nastavio je i otpisao Stablera koji se umirovio iz službe. Hargitayjeva Benson, u međuvremenu, preuzela je vodstvo cijele divizije. Serija je ove godine obnovljena za još tri sezone. Morat ćemo vidjeti što je natjeralo Stablera da se vrati hvatanju kriminalaca.

Stablerova serija je i dalje u ranim stadijima razvoja s Wolfom, Arthur W. Forneyjem i Peter Jankowskim kao izvršnim producentima serije. Deadline, koji je prvi donio vijesti, kaže da će Chicago P.D. Matt Olmstead pisati scenarij i biti showrunner serije.

Similar Posts