Pogledajte kao je Honest Trailer zamislio Justice League: The Snyder Cut

Pogledajte kako je Honest Trailer zamislio Justice League: The Snyder Cut

Popularni YouTube kanal ScreenJunkies u cijelom je svijetu poznat po svojim Honest Trailerima, odnosno videima u kojima iskreno, da i iskrenije ne mogu kažu sve što imaju o nekom filmu, i pritom nas još u više navrata dobro nasmiju.

Iako Honest Trailere pretežito objavljuju za najpoznatije blockbuster filmove, sada su napravili honest trailer za film koji faktički ne postoji – Snyderovu verziju filma Justice League o koja nam je već doslovce na nos izašla koliko ju fanovi aktivno zahtjevaju po društvenim mrežama, ali WB i dalje ostaje tvrdoglav.

Opće je poznato da je Justice League stigao prije skoro dvije i pol godine i da je ostavio gorak okus u ustima većini fanova DCEU svemira, ali i fanovima stripa općenito. Uplitanje neozbljinog redatelja Jossa Whedona nakon odlaska Zacka Snydera sa tog mjesta zbog obiteljske tragedije, uz pritisak koji je WB vršio, na koncu je u kina pušten taj polu-proizvod koji je malo koga uspio zadiviti.

Iako je WB resetirao DCEU te se čini da su naučili nešto iz svih tih grešaka, fanovi i dalje ne miruju te po društvenim mrežama još uvijek sade #ReleaseTheSnyderCut, što su poduprli i glumci iz samog filma. Snyder je preko društvenih mreža inače podijelio mnogo toga iz njegove verzije što nije na kraju završilo u tom filmu, među kojima su i Superman u crnom odijelu, Darkseid, mnogo scena koje smo vidjeli u trailerima a u filmu nismo, i još ktome nadodajmo da je rečeno da bi Snyder Cut trajao čak tri sata, u odnosu na prvotnu verziju koja je trajala samo dva sata i jednu minutu, što je za filmu ovakvih proporcija kriminalno prekratko.

YouTuberi sa ScreenJunkies kanala sada su stvorili neku svoju viziju kako bi Snyder Cut izgledao, i to na poprilično komičan i sarkastični način. Sve to možete pogledati sami u donjem videu:

Similar Posts