Jackie Chan potvrdio Rush Hour 4

Rush Hour 4 – Chan i Tucker nas zadirkuju novom slikom

Rush Hour zvijezde Jackie Chan i Chris Tucker nas ponovno zadirkuju novim Rush Hour filmom. Tucker je objavio sliku sebe i Chana na Instagramu, a svaki glumac je podigao četiri prsta.

Ova slika sama po sebi ne potvrđuje ništa, ali čini se da je zadirkivanje za četvrti film o kojem oba glumca već neko vrijeme pričaju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ctuckerworld (@christucker)

2017. godine Chen je izjavio da već godinama odbija skripte za četvrti Rush Hour film, ali da je napokon pročitao skriptu koja je dovoljno dobra. Plan, barem u jednom trenutku, je bio da pričekaju dovršetak drugog nacrta odobrene skripte koji je trebao biti gotov na kraju 2018. godine. Rekao je da je spreman napraviti četvrti Rush Hour film s Tuckerom prije nego ostare.

Što se tiče Tuckera, on je na ESPN podcastu 2018. rekao da će četvrti film biti “uzbuđenje svih uzbuđenja”.

Chan i Tucker igraju neprilagođene policajce u filmskoj seriji Rush Hour. Prvi film izašao je 1998., a nastavci su izašli 2001. i 2007. godine. Filmovi su zajedno zaradili oko 850 milijuna dolara. Svaki je film režirao Brett Ratner, kojeg je 2017. godine optužilo više žena za seksualno uznemiravanje ili nedolično ponašanje.

 

Similar Posts