Grease prequel naziva 'Summer Loving' u izradi

Grease prequel naziva ‘Summer Loving’ u izradi

Prequel mjuzikl filma Grease iz 1978. godine, u kojem su u glavnim ulogama nastupali John Travolta i Olivia Newton-John, naziva Summer Loving je u izradi kod Paramounta.

Paramount Pictures je naručio prequel filma Grease s John Augustom (Big Fish, Charlie and the Chocolate Factory, Frankenweenie) koji piše skriptu za taj film. Temple Hill, studio koji je donio hit filmove poput The Hate U Give (2018), First Man (2018), Love, Simon (2018) i druge će producirati ovaj film, zajedno s Picturestart.

U originalnom filmu iz 1978. godine, Sandy (O. Newton-John) je povučena, dobro odgojena tinejdžerica iz Australije koja preko ljetnih praznika u Sjedinjenim Državama upozna Dannyja (J. Travolta). Između njih se razvije velika, no nevina mladenačka ljubav, te sve svoje vrijeme provode na plaži. Kada njezini roditelji odluče ostati u Americi, ona se upiše u srednju školu ne znajući da istu pohađa i Danny. On je jako popularan, izvrstan je plesač, a slobodno vrijeme provodi opijajući se sa svojim prijateljima. Za nju je najveći šok što se Danny ponaša kao da se između njih ništa nije dogodilo.

Međutim, na samom početku filma, Zuko i Olsson oboje prepričavaju svoju prijateljima na svoj način ljetnu romansu koju su imali uz pjesmu Summer Nights. Zuko je slikovitiji, dok je Olssonova mnogo nevinija i sjetnija.

U ovom nadolazećem prequel filmu će se istražiti detalji tog sudbonosnog susreta.

Summer Loving za sada još nema datum izlaska, niti su poznati glumci filma, ali će sigurno biti interesantno saznati tko će zamijeniti John Travoltu i Oliviju Newton-John.

Druge je zanimalo i ovo...