Recenzija: Happy Death Day (2017)

Recenzija: Happy Death Day (2017)

Stigli smo pogledati još jedan horor film, taman za Halloween, ovog puta na red je došao Happy Death Day!

Žanr:

Horor, misterija, triler

Redatelj:

Christopher Landon

Scenarist:

Christopher Landon, Scott Lobdell

Glumci:

Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine

 Happy Death Day (2017) on IMDb

Recenzija: Happy Death Day (2017)
Happy Death Day

Happy Death Day je nadolazeći Američki horor film, redatelja Christopher B. Landon i scenarista Scott Lobdell. Zvijezde filma su Jessica Rothe, Israel Broussard i Ruby Modine.

Studio Blumhouse je nizao uspjehe filmovima izvan horor žanra u zadnje vrijeme, ali nije zaboravio ni na taj žanr, pa je tako jedan od njihovih najpoznatijih novih horor filmova, film Get Out.

Happy Death Day, je nešto poput horor verzije Groundhog Day, samo sa strašnim zapletom, Death Day pronalazi studenticu Tree Gelbman (Jessica Rothe) koja proživljava svoj posljednji dan i njen užasan trenutak smrti, isponova i isponova. Kako prolazi kroz različite verzije dana, ona mora pokušati izbjeći biti užasno ubijena.

Film mi se nikako nije svidio, nije bio dobar ni kao horor, a nema ni komedije, kao što često bude slučaj u sličnim takvim slasher hororima. Njene ponavljajuće smrti se pre brzo odvijaju, tako da je gotovo svaki puta sve isto, samo kako umre je drugačije, a to je obično vrlo brzo i mada je nekoliko puta maštovito, uglavnom nije ništa posebno.

Film uopće nema nečega što će vas uplašiti, niti u smislu nekih ružnih scena, niti nešto zbog čega bi izletjeli iz stolice. Jednostavno dosadno i ne inovativno.

Uz to gluma u filmu je očajna, na trenutke izgleda kao neka parodija, užas, svi sudionici u filmu su bili očajni.

Ima puno boljih filmova od ovoga, čak je ove godine bilo znatno boljih.

Ovdje možete pogledati sve horor filmove koje smo do sada recenzirali, pa ako tražite nešto za večeras, izabrati si nešto bolje od ovog filma.

Similar Posts