'Legally Blonde 3' u izradi! - Svijet filma

‘Legally Blonde 3’ u izradi!

Reese Witherspoon se vraća u ulozi Elle Woods u trećem izdanju filma Legally Blonde. Također će i producirati film.
Deadline donosi da MGM radi na trilogiji, s Reese Witherspoon koja se vraća i kao producentica i kao glavna uloga u filmu. Prema njima, na projektu se užurbano radi, te će okupiti dosta ekipe koja je radila na prijašnja dva filma.

Originalni scenaristi Kirsten “Kiwi” Smith i Karen McCullah trenutno pregovaraju oko preuzimanja rada na novoj skripti, a plan je da započnu ‘odmah’, prema Deadline. Producent Marc Platt se također vraća, a idući korak je pronaći redatelja.

'Legally Blonde 3' u izradi!

Iako detalji radnje još nisu poznati, Deadline donosi će “Legally Blonde 3” biti bliža originalu iz 2001. godine. “Legally Blonde” se fokusirala na Witherspoon kao ružičastim-opsjednutu Woods, koja upiše pravo na Harvardu kako bi vratila svog bivšeg, te otkrila da je zapravo odlična odvjetnica u postajanju – i ne treba tog jadnog tipa.

Evo u kojem smjeru bi produkcija trebala ići:

Namjera je da se ovo učini više o osposobljavanju žena, poruci koja slučajno pogoduje vremenu u kojem se nalazimo. Osjećaj je privući publiku koja je odrasla s izvornim filmom i pronaći novu globalnu publiku.

Witherspoon već godinama čeka novi dio ove filmske franšize, koji je završio sad već davne 2003. godine, filmom “Legally Blonde 2: Red, White & Blonde.” Nadamo se da će joj se snovi ostvariti (i nama, ili nekima od nas).

 

Similar Posts