'Legally Blonde 3' u izradi! - Svijet filma

‘Legally Blonde 3’ u izradi!

Reese Witherspoon se vraća u ulozi Elle Woods u trećem izdanju filma Legally Blonde. Također će i producirati film.
Deadline donosi da MGM radi na trilogiji, s Reese Witherspoon koja se vraća i kao producentica i kao glavna uloga u filmu. Prema njima, na projektu se užurbano radi, te će okupiti dosta ekipe koja je radila na prijašnja dva filma.

Originalni scenaristi Kirsten “Kiwi” Smith i Karen McCullah trenutno pregovaraju oko preuzimanja rada na novoj skripti, a plan je da započnu ‘odmah’, prema Deadline. Producent Marc Platt se također vraća, a idući korak je pronaći redatelja.

Iako detalji radnje još nisu poznati, Deadline donosi će “Legally Blonde 3” biti bliža originalu iz 2001. godine. “Legally Blonde” se fokusirala na Witherspoon kao ružičastim-opsjednutu Woods, koja upiše pravo na Harvardu kako bi vratila svog bivšeg, te otkrila da je zapravo odlična odvjetnica u postajanju – i ne treba tog jadnog tipa.

Evo u kojem smjeru bi produkcija trebala ići:

Namjera je da se ovo učini više o osposobljavanju žena, poruci koja slučajno pogoduje vremenu u kojem se nalazimo. Osjećaj je privući publiku koja je odrasla s izvornim filmom i pronaći novu globalnu publiku.

Witherspoon već godinama čeka novi dio ove filmske franšize, koji je završio sad već davne 2003. godine, filmom “Legally Blonde 2: Red, White & Blonde.” Nadamo se da će joj se snovi ostvariti (i nama, ili nekima od nas).

 

Similar Posts