'Strike' - Najava nove serije prema knjigama J. K. Rowling! - Svijet filma

‘Strike’ – Najava nove serije prema knjigama J. K. Rowling!

Nova Britanska dramska serija temeljena na kriminalističkim romanima J. K. Rowling (pod pseudonimom Robert Galbraith) prati ratnog veterana, sada privatnog detektiva Cormorana Strikea i njegovu snalažljivu pomoćnicu, Robin Ellacott. Cijela serija je dostupna na HBO GO.

Datum izlaska serije:

01. lipanj 2018. (cijela prva sezona dostupna na HBO GO)

Žanr serije:

Krimi, drama, misterija

Kreator:

Charles Sturridge

Glumci:

Tom Burke, Holliday Grainger, Kerr Logan

Radnja ukratko:

Ratni veteran, sada privatni detektiv, Cormoran Strike rješava brutalna ubojstva uz pomoć svoje vjerne asistentice Robin Ellacott.

Recenzija: "Strike" The Cuckoo's Calling (2017-)

Nova Britanska dramska serija temeljena na kriminalističkim romanima J. K. Rowling (pod pseudonimom Robert Galbraith) prati ratnog veterana, sada privatnog detektiva Cormorana Strikea i njegovu snalažljivu pomoćnicu, Robin Ellacott.

„Strike“ je uzbudljiva dramska serija temeljena na kriminalističkim bestselerima autorice Harryja Pottera J. K. Rowling koja ih je napisala pod pseudonimom Robert Galbraith. U središtu priče je Cormoran Strike (Tom Burke), koji je izgubio dio desne noge služeći vojsku u Afganistanu te se vratio iz rata kako bi otvorio detektivsku agenciju u kojoj je on jedini zaposlenik, a koja se nalazi u malom uredu u londonskoj ulici Denmark. Iako i fizički i psihički ranjen, Strikeovi instinkti te činjenica da je radio kao vojno-policijski istražitelj pokazuju se ključnima u rješavanju triju složenih slučaja koji zbunjuju policiju. U potrazi za tragovima Strikeu se pridružuje Robin Ellacott (Holliday Grainger) koja počne raditi kao njegova privremena pomoćnica, ali se ubrzo zadubi u njegove istrage jednako kao i u detalje njegove slavne, ali mučne prošlosti.

Sve epizode su dostupne na HBO GO, koji vam je prvih mjesec dana besplatan.

Trailer serije Strike:

Druge je zanimalo i ovo...