tive’ Sezona 3: Sve što trebate znati

‘True Detective’ Sezona 3: Sve što trebate znati – nove informacije

Potvrđena je True Detective, sezona 3. Pročitajte sve što smo do sada uspjeli saznati o trećoj sezoni ove HBO serije. 

Prošlo je više od dvije godine od zadnje epizode Nic Pizzolattove HBO serije True Detective i većinom se činilo da do treće sezone, nažalost, neće ni doći. Napokon su nam stigle potvrde da je sljedeća sezona ipak u izradi.

Matthew McConaughey i Woody Harrelson

Prva sezona serije je bila jednostavno fantastična, u njoj su glumili i posebno se istakli Matthew McConaughey i Woody Harrelson. Nažalost druga sezona nije bila na razini prve, kao ni Colin Farrell i Vince Vaughn, mada je serija i dalje bila jako dobra, samo ne savršenstvo kao prva sezona. Upravo zbog toga je i trebalo malo duže da se potvrdi treća sezona serije.

Sljedeća sezona serije “True Detective” priča priču o sablasnom zločinu u srcu Ozark planina i misteriju koja se produbljuje tijekom desetljeća i odigrava u tri odvojena vremenska razdoblja.

Vračaju se na stil iz prve sezone, gdje pričaju priču kroz više vremenskih razdoblja, a i okruženje u Ozarku je nešto sličnije okruženju prve sezone.

Glumci

Mahershala Ali možda nije “pravi detektiv”, ali on je prvi detektiv koji je potpisao za 3. sezonu. On je također jedini glumac koji je za sada službeno potvrđen.

Ali će igrati glavnu ulogu Wayne Hays, detektiva državne policije iz sjeverozapadnog Arkansasa. Njegovo primarno istraživanje nalazi se na zločinu u Ozarku.

Carmen Ejogo (“The Girlfriend Experience”) je potvrđena za drugu ulogu u seriji. Glumica će glumiti lik Amelia Reardon, učiteljicu iz Arkansas s vezom s dvoje nestale djece u 1980 godini.

Nove Informacije (04. siječanj 2018)

‘True Detective’ Sezona 3: Sve što trebate znati - nove informacije

HBO je otvorio Novu Godinu najavom, da će se zvijezda “Somewhere” i “Blade” Stephen Dorff pridružiti ekipi “True Detective” sezona 3.

Dorff će glumiti Roland West, “Detektiva Države Arkansas, na čiji je život i karijeru, kao i njegovog partnera, preko 3 desetljeća, utjecao kriminal.”

Dorffa smo zadnji puta imali prilike gledati u ulozi Lee Daniels za Fox drama seriju “Star.” Njegova uloga u filmu Sofia Coppola, Somewhere iz 2010 godine, mu je donijela hrpu pohvala kritike, ali od tada nije ponovio tako dobru ulogu. Možda je baš 2018 godina kada će to promijeniti.

Redatelj

Za sada su potvrđena dva redatelja za treću sezonu, a to su Nic Pizzolatto i Jeremy Saulnier (prva je imala samo jednog, Cary Fukunaga, dok je druga sezona imala čak 6 redatelja)

Scenarij

Kao i u sezoni 1, Nic Pizzolatto je napisao sve epizode za sezonu 3 – osim epizode 4, u kojoj je osim njega, scenarist bio i “Deadwood” kreator David Milch.

 

Na žalost za sada HBO još nije potvrdio datum izlaska serije, kao ni početak produkcije.

Similar Posts