Recenzija: Stranger Things - Sezona 3

Stranger Things bi mogao završiti sezonom 4

Znanstveno-fantastična serije Stranger Things je postala jedan od najvećih Netflixovih hitova, ne samo u prepoznavanju brenda, nego i brojem gledatelja. U usporedbi s nečim poput humorističnih serija, Stranger Things ima dramatičniju radnju, koja će u konačnici morati završiti. Glumci i ekipa su rekli da oni znaju kako Stranger Things seriji nije ostalo još puno sezona, zadirkivajući nas da bi moglo imati do pet sezona, a sada novi izvještaj od WGTC tvrdi da je sljedeća sezona, kada god dođe, posljednja sezona serije Stranger Things.

Recenzija: Stranger Things - Sezona 3

Web stranica donosi, “Očigledno, izvorna ideja bila je završiti seriju nakon pet sezona, ali to izgleda kao da je otpisano kako bi cijela ‘djeca vs zla’ priča mogla ostati ‘djeca protiv zla’, a ne ‘mladi ljudi protiv zla’ ako znate što mislim. Naravno, to je za sada samo glasina, ali pobrinut ćemo se da budemo u tijeku s onim što se događa iza kulisa Netflixove hit serije i proslijedimo ćemo ono što čujemo.”

Ovaj izvještaj vjerojatno ne dolazi kao veliko iznenađenje ljubiteljima serije, s obzirom na to koliko često su oni koji su uključeni u seriju izrazili da naracija ima konačnu duljinu, iako je ovo prvo izvješće koje naizgled potvrđuje da postoji samo još jedna sezona serije Stranger Things. Ostaje još jedno veliko pitanje, ako to bude posljednja sezona, hoće li ili ne to Netflix otkriti prije početka te posljednje sezone kada ona bude obnovljena ili ćemo morati pričekati do kraja njezinog prikazivanja kako bi to saznali.

Treću sezonu serije Stranger Things možete sada gledati na Netflixu, a našu recenziju pročitati ovdje.

Druge je zanimalo i ovo...