Avengers: Endgame teorija kaže da je Tony Stark i dalje živ

Avengers: Endgame plaća Robert Downey Jr. otkrivena!

Tony Stark i Robert Downey Jr. imaju jednu zajedničku stvar. Oboje su najbogatiji Avengersi na filmu i u stvarnom životu. Robert Downey Jr. je daleko najvažnija osoba u Marvelovom Filmskom Svemiru. Mnogi se možda neće složiti s time, ali Robert Downey Jr. je započeo MCU fantastičnim prikazom Tony Starka, a svi drugi su došli kasnije i popunili praznine. To je jedan od razloga zašto je njegove plaća toliko veća nego od svih ostalih zajedno. Dobro, možda ne svih u Avengers: Endgame filmu, ali blizu.

Izvještaji kažu da su Scarlett Johansson, Chris Evans i Chris Hemsworth uspjeli dogovoriti plaće između $15-20 milijuna, dok je Robert Downey Jr. još u početku uspio dogovoriti postotak profita od svih Avengers filmova. To je bilo riskantno, jer da su filmovi propali on bi zaradio vrlo malo novaca, ali Marvelov film da propadne je gotovo nemoguće.

15 Najboljih filmova Robert Downey Jr.

Zahvaljujući tom ugovoru, on je uspio zaraditi $75 milijuna samo za svoju ulogu u Infinity War filmu, prema The Hollywood Reporter. A sada, kada je Avengers: Endgame već zaradio više od Avengers: Infinity War filma, očekuje se da će Robert Downey Jr. zaraditi ogromnih $100 milijuna samo za tu jednu ulogu! Nevjerojatno.

Robert Downey Jr. je daleko najplaćeniji Avenger pa je čak i za svoju cameo ulogu u Spider-Man Homecoming filmu, uspio zaraditi $15 milijuna. $5 milijuna po danu za 3 dana posla.

To je strašno puno novaca za jedan film, čak i ako se radi o Avengers: Endgame filmu, ali unatoč njegovim golemim plaćama, on još uvijek nije najplaćeniji glumac na svijetu, jer Dwayne Johnson zarađuje nešto više zbog velike količine filmova u kojima glumi. Robert Downey Jr. je posljednjih godina vrlo rijetko u drugim filmovima osim MCUa. Također, Endgame će biti RDJ-ov posljednji film u MCU-u, tako da u budućnosti neće moći primati takve veće isplate.

Similar Posts