Game of Thrones prequel serija – George R.R. Martin otkriva dosta novih detalja

George R.R. Martin odvojio je vrijeme od pisanja The Winds of Winter, sljedeće knjige A Song of Ice and Fire serije, kako bi porazgovarao o nadolazećoj Game of Thrones prequel seriji koja je u izradi za HBO. On spominje neka poznata imena, stotine Westeros kraljevstva, potencijalni naziv ove Game of Thrones prequel serije i druge stvari.

U razgovoru za Entertainment Weekly, autor nas zadirkuje nekim poznatim imenima (samo imenima, ne likovima) u ovoj seriji, koja će se odvijati tisućama godina prije događanja u Game of Thrones seriji.

“Starkovi će definitivno biti u seriji,” on je izjavio. I premda će serija prethoditi dolasku zmajeva u Westeros, to ne znači da druga poznata stvorenja neće lutati okolo. “Očigledno White Walkers su ovdje – ili kako su nazvani u mojoj knjizi, The Others – i to će biti jedan aspekt serije,” Martin je rekao. “Tu su stvorenja poput strahovuka i mamuta.”

Jedna obitelj koja se neće pojaviti u ovoj Game of Thrones prequel seriji su Lannisteri. “Lannisteri još nisu tu, ali Casterly Rock je sigurno tu; on je kao Stijena Gibraltara,” Martin je rekao. “On je zapravo okupiran obitelji Casterly po kojoj i nosi ime još i u seriji Game of Thrones.”

Posljednje curenje je dalo naslutiti da će se ova Game of Thrones prequel serija zvati Bloodmoon. Međutim, Martin se i dalje drži svoje tvrdnje da se mreža odlučila koristiti naziv The Long Night, ili neku varijaciju tog naziva.

“Čuo sam sugestije da će se serija možda zvati The Longest Night, što je varijanta koja mi ​​ne bi smetala,” rekao je. “To bi bilo prilično dobro.”

Game of Thrones prequel serija započela snimanje [Bloodmoon]

Kao što smo već gore napisali, ova prequel serija se odvija tisućama godina prije događanja u seriji Game of Thrones. Prema Martinu, smještanje serije u to vremensko razdoblje znači da Westeros ima puno više od sedam kraljevstva na koje su fanovi serije Game of Thrones navikli. “Mi pričamo o Sedam Kraljevstva Westerosa; bilo je sedam kraljevstava u vrijeme Aegonova osvajanja,” autor je rekao. “Ali ako idete natrag u prošlost onda imamo devet kraljevstva, pa 12 kraljevstva i na kraju se vratite tamo gdje ima stotinjak kraljevstava – sitnih kraljevstava – i to je doba o kojem ovdje govorimo.”

Game of Thrones prequel serija još nema datum izlaska, iako se očekuje da započne snimanje negdje početkom iduće godine.

Similar Posts