Lucifer sezona 5 će imati puno više epizoda!

Lucifer sezona 5 će imati puno više epizoda!

Luciferova peta sezona će možda biti i njegova posljednja, ali fanovi ove serije inspirirane Vertigo stripovima će dobiti puno više titularnog vraga nego su očekivali. Nakon što je obnovljenja za posljednju sezonu od 10 epizoda, sada nam stižu informacije da se Netflix ipak odlučio dodati još epizoda posljednjoj sezoni Lucifer serije.

Danas je Netflix objavio da je posljednja sezona serije Lucifer povećana za dodatnih šest epizoda, čime će imati ukupno čak 16 epizoda kako bi doveli do kraja priču ove fantastične serije. Ova streaming platforma je objavila vijesti putem svog Twitter profila See What’s Next.

“Lucifer sezona 5 je upravo postala PAKLENO bolja – i veća,” kaže tweet. “Mi dodajemo još šest sati, za ukupnih 16 epizoda.”

I dok će se 16 epizoda možda činiti puno u usporedbi s 10 epizoda koliko je imala četvrta epizoda i inicijalnih 10 koliko je prvotno najavljeno za petu sezonu, to je i dalje ništa prema prve tri sezone Lucifera koje su se prikazivale na Foxu. Lucifer se originalno prvo prikazivao na Foxu dok na kraju treće sezone nije otkazan. Nedugo nakon toga, Netflix ga je obnovio za četvrtu sezonu.

Planiralo se da sezona četiri i sezona pet imaju po 10 epizoda, pričajući čitavu priču koja je planirano trebala biti ispričana u četvrtoj sezoni Foxa. Čini se da sada pisci imaju nešto više za ispričati, te trebaju nešto više vremena na ekranu kako bi dovršili Luciferovu priču.

Postoji još puno toga što se mora dogoditi kako bi dovršili seriju Lucifer do kraja, a 16 epizoda se čini kako znatno prikladniji broj za učiniti to.

Radujete li se posljednjoj sezoni serije Lucifer i jel vam drago što su povećali broj epizoda pete sezone?

Similar Posts