Nova 'Percy Jackson' serija u razvoju za Disney+

Nova ‘Percy Jackson’ serija u razvoju za Disney+

Nova serija temeljena na Percy Jackson seriji knjiga je u razvoju za Disney+.

Percy Jackson serija je, dakako, serija knjiga za mlade odrasle od pisca Ricka Riordana i fokusira se na djecu Olimpijskih bogova koji imaju smrtne roditelje. Serija je dio puno većeg svemira poznatog kao Camp Half-Blood Chronicles koji također sadrži nastavak The Heroes of Olympus seriju i Trials of Apollo knjige. The Percy Jackson knjige, uglavnom se fokusiraju na Perseus “Percy” Jacksona koji je zapravo sin boga Posejdona, Grčkog boga mora.

Ova serija knjiga je prethodno bila adaptirana u dva filma u kojima je glavnu ulogu glumio Logan Lerman. Prvi je bio Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief iz 2010. i Percy Jackson: Sea of Monsters iz 2013. godine. Oba filma su bila financijski uspjesi, ali su naišli na uglavnom negativne kritike publike. Filmska prava je originalno držao 20th Century Fox, ali su od prošle godine došla u vlasništvo Disneyja. Sada će oni pokušati s pravljenjem serije za Disney+ streaming platformu.

U najavi na svom Twitter profilu pisac Rick Riordan objavio je da je u tijeku razvoj nove serije koja se temelji na njegovim romanima. U izjavi za praćenje potvrdio je da će biti uključen u svaki aspekt serije, ali nije komentirao kakav će naslov biti za nadolazeću seriju. Kompletnu najavu možete vidjeti ispod:

Similar Posts