Mad Max: Furiosa službeno u razvoju, Charlize neće glumiti

Mad Max: Furiosa službeno u razvoju, Charlize neće glumiti

I dok već dugo vremena kruže glasine oko ovog projekta, redatelj George Miller sada je i službeno potvrdio da je prequel film Mad Max: Furiosa zaista u ranim stadijima produkcije. On će se fokusirati na Furiosu, lika kojeg je u filmu iz 2015. godine glumila Charlize Theron.

Međutim, iako je Theron tu ulogu učinila kultnom, Miller je također potvrdio da se Oscarovka neće vratiti da reprizira svoju ulogu, nego oni traže mladu glumicu u 20tima.

Posljednje što smo čuli, The New Mutants zvijezda Anya Taylor-Joy navodno predvodi u izboru za ulogu mlade Furiosa.

Miller priznaje da je prvotno planirao vratiti Theron nazad, ali u konačnici je shvatio da tehnologija pomlađivanja nije dovoljno napredovala za visoko budžetni film.

“Dugo vremena, mislio sam da možemo koristiti tehnologiju pomlađivanja na Charlize, ali ne vjerujem da smo još stigli do toga. Unatoč hrabrim pokušajima na ‘The Irishman’, mislim da još uvijek ima puno prostora. Svi su blizu da to riješe, ali još uvijek ima dosta mjesta za poboljšanja, vjerujem.”

Scenarij je bio završen od strane Millera i njegovog kolege pisca Nicka Lathourisa čak prije nego je Mad Max: Fury Road započeo snimanje, ali početak produkcije još nije određen. Tako da je film vjerojatno još uvijek daleko od početka produkcije. Miller prvo mora završiti Three Thousand Years of Longing, u kojem glume Tilda Swinton (Doctor Strange; Avengers: Endgame) i Idris Elba (Thor: Ragnarok; Avengers: Infinity War), koji je trebao započeti snimanje ovog proljeća, ali je odgođen zbog koronavirusa.

Uz to, Miller je otkrio da će se dobitnik Oscara produkcijski dizajner Colin Gibson i dobitnik Oscara kinematograf John Seale vratiti za sada bez naziva Furiosa prequel.

Similar Posts