Oscar 2020: Glasajte za svoje favorite u svim kategorijama putem naše ankete

Oscar 2020: Glasajte za svoje favorite u svim kategorijama putem naše ankete

92. dodjela Oscar nagrada Akademije gotovo je ovdje, a bezbroj stručnjaka u industriji važu oko onoga za koga misle da će pobijediti i za koga misle da zaslužuje pobijediti. Međutim, ako nas je povijest naučila išta o Oscarima, onda je to da uvijek možemo očekivati ​​nekoliko iznenađenja, bez obzira na to koliko smo sigurni da se radi o određenim kategorijama, a ponekad i odluke Akademije mogu biti razočaravajuće (ponekad je blago rečeno). Kako bi saznali što naši čitatelji misle, odlučili smo napraviti ovu anketu.

Dakle, prije nego što se svi glasovi zbroje i pobjednici budu službeno objavljeni na godišnjoj ceremoniji u nedjelju, 09. veljače, evo vaše šanse da date svoj glas i glasujete za onog za koga mislite da bi trebao osvojiti nagradu Akademija u svakoj kategoriji, od Najboljeg filma preko najboljih glumaca, pa čak i u Oscar kategorijama kratkih filmova filmove.

Možete glasati za svaku kategoriju jednom dnevno do nedjelje navečer (kada ćemo proglasiti pobjednike prema vašim glasovima), slobodno se vratite više puta kako biste vidjeli kako stoje vaši favoriti i dodajte im glasove.

U nastavku glasajte za vaše favorite među Oscarima 2020. godine.

Similar Posts