Gerard Butler će glumiti u novom akcijskom trileru 'Kandahar'

Gerard Butler će glumiti u novom akcijskom trileru ‘Kandahar’

Iako je njihove kvaliteta mnogima upitna, akcijski trileri su bili jako dobri za Gerarda Butlera, a on će se uskoro pojaviti u još jednom. Predvodit će film Kandahar.

To također označava ponovno udruživanje između Butlera i redatelja Ric Roman Waugha, koji je radio s glumcem na filmu Angel Has Fallen i nadolazećem Grenlandu.

Waugh je novi film napisao s bivšim vojnim obavještajcem Mitchelom LaFortuneom, a glumit će ga Butler kao Tom Harris, tajni CIA-in operativac koji radi na Bliskom Istoku. Propuštanje obavještajnih podataka opasno razotkriva tajnu misiju i otkriva njegov prikriveni identitet. Zaglavljen u srcu neprijateljskog teritorija, Harris i njegov prevoditelj moraju se svoj put iz pustinje do mjesta spašavanja u Kandaharu u Afganistanu, izbjegavajući elitne specijalne snage koje ih progone…

LaFortune je napisao originalnu verziju scenarija koja se temelji na njegovim iskustvima u Obrambeno-obavještajnoj agenciji u Afganistanu u vrijeme Snowdenskih propuštanja, a producentska kompanija Thunder Road otkupila ju je 2016.

Similar Posts