Joker redatelj Todd Phillips želi razviti razne druge priče o podrijetlu DC stripovskih likova

Joker redatelj Todd Phillips želi razviti razne druge priče o podrijetlu DC stripovskih likova

Čini se da će nakon zvjezdanog uspjeha Jokera, režiser Todd Phillips krenuti na druge priče o podrijetlu DC-a, stvarajući svoj mali džep DC filmskog svemira. Prema THR-u, Phillips je ušao u ured Warner Bros. Pictures predsjednika Tobyja Emmericha 7. listopada, što je bilo nakon što je film otvorio s 96,2 milijuna dolara. Na tom je sastanku predložio stjecanje prava na razvoj portfelja priča o podrijetlu likova DC-a, a ne samo jednu po jednu, nešto što je Emmerich, barem u početku, sprječavao. Međutim, Phillips je sastanak napustio s pravom barem na porijeklo još jednog DC lika, iako nismo sigurni kojeg.

Predložena ideja odigrala se malo drugačije prema Borysu Kitu, koji je rekao: “Hrabra Hollywoodska igra: Nakon što je JOKER otvorio vikend, Todd Phillips otišao je u WB i zatražio pristup izvornim pričama SVIH DC zlikovca … Nije ih dobio sve, ali je otišao s jednim do dva.”

Joaquin Phoenixov Joker 2 u izradi

Dakle, činilo se da se nakon otvaranja vikenda Phillips sastao s Emmerichom o snimanju filmova o podrijetlu DC likova, a iz tog je susreta izišao s barem jednim ili možda dva filma na kojima će sljedeće raditi. Pretpostavka bi bio još jedan film temeljen na negativcima, a svi znamo da DC ima puno materijala za rad, mada već postoje neki projekti koji u ovom trenutku već koriste poznatije zlikovce poput Suicide Squada i Batmana, iako su koristili i Jokera nedavno, pa nije bilo pretjerano važno.

Trebao uzeti u obzir da ni ove glasine, kao ni Joker nastavak, još nisu službeno potvrđeni od strane DC i WB, ali ako upotrijebimo logiku su vrlo vjerojatni. Joker je daleko najuspješniji DC film svih vremena, tako da je za očekivati da će na tome graditi daljnje potencijalne uspjehe.

Lex Luthor se čini kao dobar izbor, kao i nekoliko Batmanovih negativaca poput Mr. Freezea, Scarecrow, The Riddler i mnogi drugi, ali tek ćemo morati pričekati i vidjeti.

Jeste li uzbuđeni oko još priča postanka DC likova redatelja Todda Phillipsa? Napišite nam u komentarima na našoj Facebook stranici.

Druge je zanimalo i ovo...