Donosimo vam 10 najboljih filmova Američke glumice i Oscarovke Emme Stone. Koji su vama najbolji njezini filmovi?

Emily Jean Stone (rođena 06. studenog 1988.) Američka je glumica. Osvojila je Oscara za Najbolju glumicu u filmu La La Land (2016), a godinu dana prije je bila nominirana za Najbolju sporednu glumicu u filmu Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) (2014). Osim Oscara, osvojila je BAFTA Award i Golden Globe, te je 2017. godine bila najplaćenija glumica na svijetu.

U nastavku pogledajte 10 najboljih filmova Emme Stone:

10. Gangster Squad (2013)

Gangster Squad (2013)
 • Facebook
 • Twitter
 • Gmail

Žanr: Akcija, krimi, drama

Redatelj: Ruben Fleischer

Glumci: Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone

Radnja ukratko: Izvrsna glumačka ekipa vodi nas u Los Angeles 40-ih i 50-ih godina. Vodi se brutalna borba između gangstera i policije… Sean Penn utjelovio je jednog od najozloglašenijih kriminalaca svih vremena. A policajci nikada nisu bili markantniji i opasniji! Ryan Gosling, Giovanni Ribisi, Josh Brolin, Michael Pena, Robert Patrick utjelovljuju policajce koji riskiraju svoje živote u okrutnoj borbi do posljednjeg daha.
Bez imena… Bez znački… Bez milosti…

9. The Croods (2013)

The Croods (2013)
 • Facebook
 • Twitter
 • Gmail

Žanr: Animacija, akcija, avantura

Redatelj: Kirk DeMicco, Chris Sanders

Glumci: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone

Radnja ukratko: CROODS je animirana avanturistička komedija koja prati život prve moderne obitelji na putovanju života. Špilja koja je bila njihov dom uništena je, a isto prijeti većini svijeta koji poznaju, pa su prisiljeni krenuti na prvo obiteljsko putovanje u povijesti. Prolazeći kroz generacijske sukobe i preživljavajući seizmičke poremećaje otkrit će vrli novi svijet pun fantastičnih stvorenja i budućnost koja nadilazi sve što su mogli zamisliti. Dinamika obitelji, mada se događa pred više milijuna godina, jako nam je bliska.

8. Easy A (2010)

Easy A (2010)
 • Facebook
 • Twitter
 • Gmail

Žanr: Komedija, drama, romantika

Redatelj: Will Gluck

Glumci: Emma Stone, Amanda Bynes, Penn Badgley

Radnja ukratko: Nestašna komedija u režiji Willa Glucka sa šarmantnom glumačkom postavom koju predvode Emma Stone, Stanley Tucci, Lisa Kudrow, Thomas Haden Church, Patricia Clarkson, Malcolm McDowell i Amanda Bynes. Nakon što se pročuje da je inače simpatična srednjoškolka Olive Penderghast (Stone) lagala o gubitku svoje vlastite nevinosti, ona započinje vjerovati kako se njezin život razvija identično kao i onaj glavne junakinje u knjizi „The Scarlet Letter“ koju istovremeno obrađuje za lektiru. Međutim, ubrzo će Olive odlučiti iskoristiti glasinu kako bi poboljšala svoj društveni i financijski status na sveopće iznenađenje mnogih.

7. Superbad (2007)

 • Facebook
 • Twitter
 • Gmail

Žanr: Komedija

Redatelj: Greg Mottola

Glumci: Michael Cera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, Dave Franco

Radnja ukratko: Upozoravajuća priča o odrastanju dvojice društveno neprilagođenih dječaka na kraju
srednje škole. Njih dvojica su smiješno zavisni jedan od drugog – no, kako su upisali različite fakultete prisiljeni su početi razmišljati o životu bez onog drugog. Evan (Michael Cera) simpatičan je, pametan, i većinu vremena užasnut od straha. Seth (Jonah Hill) je prostak, naprasit, i potpuno opsjednut temom ljudske seksualnosti. Ovo je priča o njihovim propalim pokušajima da preokrenu svoj potpuno neuspješan odnos sa djevojkama, koji ih prati cijeli život, u jednoj jedinoj paničnoj večeri… groznoj, ponižavajućoj večeri koja će vas nasmijavati ostatak vašeg života.

6. The Amazing Spider-Man (2012) / The Amazing Spider-Man 2 (2014)

The Amazing Spider-Man (2012)
 • Facebook
 • Twitter
 • Gmail

Žanr: Akcija, avantura, sci-fi

Redatelj: Marc Webb

Glumci: Andrew Garfield, Emma Stone

Radnja ukratko: Nakon što Peter Parkera ugrize genetski modificiran pauk, on dobiva novonastale, nalik pauka moći i kreće u rješavanje misterije oko smrti njegovih roditelja. / S dolaskom Electra (Jamie Foxx), Peter će se morati suočiti sa zlotvorom puno moćnijim od njega samog. A kada se u grad vrati i njegov stari prijatelj Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter će shvatiti da sve njegove neprijatelje povezuje jedna stvar: korporacija OsCorp.