'Mortal Kombat' - Liu Kang glumac Ludi Lin podijelio video treninga

‘Mortal Kombat’ – Liu Kang glumac Ludi Lin podijelio video treninga

New Line i producent James Wan su pokušavali podići reboot Mortal Kombat filmske franšize već neko vrijeme, a sada je ova nova adaptacija video igre napokon dobila zamaha, s Liu Kangom koji će biti jedan od glavnih likova. Rastuća Kinesko-Kanadska zvijezda Ludi Lin vrlo brzo pravi ime za sebe kod Istočne i Zapadne publike, a kao jedan od glavnih likova Mortal Kombata, njegov rad na Liu Kangu je onaj kojem je potrebna velika posvećenost kako bi se prenio u život.

Pa, kako bi se oraspoložio, Ludi Lin je podijelio video sebe kako izvodi seriju udaraca sličnih jednom od kombinacija koje bi Liu Kang mogao koristiti u igrama Mortal Kombat, a sve to uz kultnu Mortal Kombat temu. Ludi Lin je također otkrio da će on započeti snimanje u ponedjeljak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

We kick it everyday that starts with Monday ? ? #kickingmondays #MortalKombat #LiuKang

Objavu dijeli Ludi Lin (@ludilin)

Iako su likovi poput Scorpiona i Sub-Zera obično predstavljani kao lica Mortal Kombat serija, vjerojatnije je da će priča ovog novog filma biti fokusirana na Liu Kanga i šampione Earthrealma. Ako to bude slučaj, ovo će biti jedna od najvećih uloga koju je Ludi Lin preuzeo do sada, pa se nadamo da će i film biti primjer kako treba praviti dobre filmove prema video igrama.

Redatelja Simona McQuoida prema scenariju od Greg Russo, Mortal Kombat zvijezde su Ludi Lin kao Liu Kang, Mehcad Brooks kao Jax,  Tadanobu Asano kao Raiden, Sisi Stringer kao Mileena, Joe Taslim kao Sub-Zero i Lewis Tan u za sada ne otkrivenoj ulozi.

Mortal Kombat dolazi u kina 05. ožujka 2021. godine.

Similar Posts