Chris Evans kaže da mu se više sviđalo podiči Thorov Čekić nego Štit Captain Americe

Chris Evans kaže da mu se više sviđalo podiči Thorov Čekić nego Štit Captain Americe

Chris Evans postao je sinonim za Marvelovu Avenger zvijezdu Captain America, ulogu koju je odigrao tijekom 10 godina od debitiranja u filmu Captain America: The First Avenger. Od tada smo ga vidjeli kako raste i mijenja se kroz nekoliko filmova, uključujući Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War i Avengers filmove, a u tom procesu on je preuzeo novo odijelo i sklopio neke nove saveze. Kroz sve to on je koristio Captainov ikonični Štit, iako ga u Avengers: Endgame vidimo kako podiže Thorov moćni čekić Mjölnir, a tijekom intervjua na Tonight Show on priznaje da mu ga je bilo draže podići nego Štit.

Jimmy Fallon je razgovarao s Evansom o Endgame, uključujući to kako je bilo snimati posljednji film u njegovoj Marvelovoj priči, a tijekom te konverzacije, otvorilo se pitanje čekića. Fallon se prisjetio kako su fanovi u kinu bili oduševljeni u trenutku kada se to dogodilo na velikom ekranu i onda je upitao Evansa koji mu je bio bolji osjećaj, podići Čekić ili Štit po prvi put.

“Čekić,” Evans je rekao. “Pa, vi znate da je Štit bio suđen ovom liku. Čekić je bio neka vrsta tog kraja rečenice tog razdoblja u smislu njegove vrijednosti, i bilo je lijepo. A Russo braća zaista znaju kako stvoriti te trenutke. Ja ću reći Čekić.”

Cijeli intervju Chrisa Evansa s Jimmy Fallonom možete pogledati ispod i recite nam koje od ova dva kultna oružja biste vi izabrali.

Druge je zanimalo i ovo...