Ovo su likovi koji će se pojaviti u ‘The Eternals’ filmu

Ovo su likovi koji će se pojaviti u ‘The Eternals’ filmu

Čini se kako je Marvel Studios odlučio koje će likove koristiti u ‘The Eternals’ filmu, a u ovom članku možete pročitati i njihove opise. 

‘The Eternals’ je jedan od rijetkih potvrđenih filmova nakon Avenger 4. Oni su i jedni od najvećih upitnika, jer su i jedni od najmanje poznatih Marvelovih grupa likova koji će dobiti svoj film. Chloé Zhao će režirati film, čija priča je smještena milijunima godina u prošlost, kada su bića pod nazivom Celestials genetski eksperimentirali na ljudima, stvarajući super-snažne pojedince kao i zlikovce poznate pod nazivom Deviants. Ove dvije grupe su se krenule boriti kroz povijest kako bi vidjele koja će postati ultimativna rasa. Ova priča uključuje ljubavnu priču između Ikarisa, muškarca vođenog kozmičkom energijom i Sersi, koja uživa u kretanju među ljudima.

Eternale je kreirao  Jack Kirby 1976. godine, a 2006. godine Neil Gaiman je taj koncept malo prepravio.

Sada se čini kako je Marvel odlučio koje će od tih raznih likova koristiti u tom filmu. Prva dva lika su pomalo misterija, ali evo i njihovih opisa. Ostali su preuzeti iz stripova.

Ovo su likovi koji će se pojaviti u ‘The Eternals’ filmu

Karen – “studio traži glumicu u ranim tridesetima za ulogu KAREN. Otvoreni za sve nacionalnosti ili rase, osobito Bliskoistočne, Afričke i Indijanske. Snažna, bezvremenske kvalitete, vođa. Topla, nježna i intuitivna… AKA može vas razbiti, ali ima toplinu. Treba imati međunarodni / bezvremenski osjećaj.”

Muška glavna uloga – “Nepoznat muškarac opisan samo kao Grčki Bog.”
U stripovima Eternali su zamijenjena za Bogove i mnogi imaju imena i moći koje odgovaraju drvenim bogovima. Tijekom svoje povijesti, oni su bili u interakciji s pravim bogovima, tako da bi to moglo biti opisano u filmovima. U stripovima, Hercules je najpoznatiji od Grčko/Romanskih prikazanih bogova, tako da je moguće da će Marvel iskoristiti ovaj film kako bi ga uveo u svoj svemir.

Druig – čini se kako će negativac ‘Eternals’ filma biti Druig, lik kojeg je stvorio Kirby, ali koji je doista stekao ozloglašenost u Gaimanovoj miniseriji. Poput svih Eternala, on ima klasične sposobnosti manipulacije energijom i materijom, uključujući svoje tijelo, što mu omogućava mijenjanje oblika. On se može teleportirati, letjeti i mentalno kontrolirati druge. On je planirao koristiti uređaj poznat samo kao ‘the Weapon’ kako bi ubio Ziran the Testera, ali Ikaris ga je dezintegrirao prije nego je to mogao učiniti.

Piper – “studio traži djevojku 10-16 godina bilo koje nacionalnosti ili rase za ulogu ‘Piper’… Snažna, karizmatska prisutnost s magnetskom osobnošću. Mudrija od svojih godina, artikulativna i dovitljiva. Sposobnost prirodne glume i neki oblik atletske povijesti je plus. Iako ovdje nije očito, čini se da studio okreće novi list Eternala poznatog po imenu Sprite. ”

Elysius – Marvel traži glumicu 20-40, za iznenađujuću ulogu Elysius, umjetni oblik života koji je programiran da posjeduje sposobnosti Eternala. Bila je u romantičnoj vezi s Captain Mar-Vell i pomogla je njemu i Draxu protiv ISAACa i drugih zlih sila. Ona zapovijeda stvorenjima nalik na grifina, koje kontrolira telepatijom.

Forgotten One – unatoč svom imenu,  Forgotten One je jedan od bolje poznatih Eternala, s obzirom na to da je bio i Avengers. On je baziran na epskoj pjesmi ‘Gilgamesh’, drugo ime kojim se nekada koristi. Studio traži muškarca 25-45 godina. “Gilgamesh je postao izgnanik od svojih kolega Eternala kada je njihov vođa, Zuras, odlučio da je on bio previše ponosan nametljivac ljudskom svijetu i ograničio ga je na sektor Olympus. Na kraju je bio nagovoren da izađe iz prognanstva i putuje na svemirski brod od Fourth Host of the Celestials, kako bi pomogao Eternalima u borbi Deviantsa koje je predvodio Eternal imena Sprite. On ima nekoliko nadljudskih sposobnosti uobičajenih kod Eternala, ali je istrenirao neke od njih daleko iznad norme. Forgotten One je jedan od najboljih boraca prsa o prsa među Eternalima i često se naoruža samo s jednostavnim hladnim oružjima poput sjekire, koplja ili toljage.”

Ikaris – Ikaris je možda i najpoznatiji Eternal. Za njegovu ulogu studio traži muškog glumca od 20-40 godina. “Njegova životna energija je nadograđena s Cosmic energijom i on ima potpunu mentalnu kontrolu svoje fizičke forme i tjelesnih procesa čak i kada spava ili je onesviješten. On ima nisku psihičku sposobnost, koja mu omogućava da skenira površne misli bilo kojeg uma. Može mentalno stvarati iluzije, kako bi se opisao.”

Makkari – Makkari je možda i prvi Eternal koji je ostvario interakciju s ljudskom populacijom, jer se pretvarao da je Rimski bog Merkur i čak se je nazivao superherojem Merkurom u 1940tima. On je također genijalni izumitelj i koristi svoje vještine za izgradnju vozila velikih brzina. Studio traži glumca između 25 i 45 godina za ovu ulogu.

Sersi – već je prije spomenuto da će romansa između Sersi i Ikarisa biti u srcu ovog filma. Poput Makkari, Sersi ima povijest interakcije s ljudima, kao vještica Circe iz Homerove ‘Odiseje’. Može manipulirati stvarima, najčešće pretvara ljude u životinje. Godinama je bila članica Avengersa, uglavnom 1990-ih. Studio traži žensku glumicu između 20 i 40 godina. Prema njezinom opisu, “Sersi je član četvrte generacije Eternala. Ona se razlikuje od svojih kolega Eternala u želji da živi među ljudima. Ne stari i može biti ubijena samo ako su njezini atomi rasuti. ”

Starfox – još poznat i kao Eros, Starfox je bio član Avengersa i on je brat od Thanosa. Ostaje vidjeti hoće li ta obiteljska poveznica biti ubačena u film. Marvel traži glumca između 25-45 godina za ovu ulogu. Osim tradicionalnih moći Eternala, poznato je da Eros ima mentalnu sposobnost manipulacije drugima, pogotovo u smislu da može natjerati druge da se zaljube ili imaju seks s njim. Kada koristi te moći na drugima, njihov osjećaj je sličan osjećaju opijenosti. U stripovima, Eros, Thanos i drugi su bili pripadnici rase Eternala koji su otišli sa Zemlje prije tisuća godina i smjestili se na Saturnovom mjesecu Titanu, ali u filmu se čini da je Titan zapravo planet. Dok je još živio na Zemlji, Eros je glumio Grčkog boga Ljubavi, još poznatog kao Eros.

Thena – Thena je oponašala Grčku boginju Atenu. Njezino originalno ime je bilo Azura, ali joj je njezin otac Zuras promijenio za pakt koji je zapečaćen između Eternala i grčkih bogova. “Thena je postala učenjak i ratnik dok je odrastala. Poput drugih Eternala, ona ima nadljudsku snagu, brzinu, izdržljivost, agilnost i reflekse. Thena također ima mogućnost manipulacije kozmičkom energijom kako bi povećala svoju životnu silu, dajući joj virtualnu neranjivost i besmrtnost, sposobnost projiciranja kozmičke energije iz očiju ili ruku u obliku toplote, svjetlosti ili potresne sile i eventualno drugih moći. Ona također ima mogućnost levitiranja i time letenja nadljudskom brzinom, psionijsku sposobnost da preuredi molekularnu strukturu objekata, sposobnost da baca iluzije kako bi prikrila svoj izgled i izgled drugih od percepcije normalnih ljudskih bića, sposobnost da teleportirati sebe i druge sa sobom i sposobnost pokretanja formacije Uni-Minda. “Ona nosi luk koji ispaljuje strijele koje ispuštaju ‘hladnu energiju’ i ona nosi energetsko koplje koje okružuje njezine žrtve s krugom intenzivne vrućine i svijetla ili ih bombardira s anti-gravitonsima.” Glumica koja ju bude glumila mora imati između 20-40 godina.

Zuras – “Zuras je rođen na Titanos, prvom gradu Eternala i sin je Eternala Kronosa i Daine, brat A’Lars (Mentor). Sa svojom ženom Cybele, on ima kćerku Thena. Zuras je bio ratnik i borio se sa svojim bratom A’lars (kojeg je izgnao u svemir) za vodstvo Eternala od Titanos nakon Kronosove smrti. Zuras je bio prvi Eternal koji je oformio Uni-Mind stvorivši prvi ritual Uni-Minda, a time je izabran za vođu Eternala sa Zemlje.” Zuras je korišten kao zamjena za Zeusa. U suštini on je najjači i najmudriji od svih Eternala.

‘The Eternals’ možda nisu tako poznati poput ostalih Marvelovih grupa, ali isto se moglo reći za ‘Guardians of the Galaxy’ prije samo nekoliko godina. Ako su uspjeli napraviti filmske zvijezde od Rocket Raccoon i Groot, nema razloga zašto to ne bi mogli napraviti s ‘The Eternals’.

Similar Posts