Once Upon a Time in Hollywood najbolje otvaranja Tarantinovog filma

Once Upon a Time in Hollywood najbolje otvaranja Tarantinovog filma

I dok je Once Upon a Time in Hollywood najbolje otvaranja jednog filma Quentina Tarantina, čak ni to nije bilo dovoljno za skinuti trenutnog Kralja na kino blagajnama.

Sonyjev Once Upon a Time in Hollywood je ovog vikenda otvorio u kino dvoranama Amerike, Kanade, Indije i još nekoliko država, te je zaradio velikih i odličnih $40.3 milijuna za drugo mjesto ovog vikenda. U svijetu nastavaka, remake, reboot i filmova bazirano na drugim materijalima, ohrabrujuće je vidjeti da jedan veliki originalni film i dalje može pronaći svoje mjesto. Međutim, čak i ti vrhunski rezultati nisu bili dovoljni da skine trenutnog Kralja kino blagajni s prvog mjesta.

Once Upon a Time in Hollywood najbolje otvaranja Tarantinovog filma

I dalje je dobro biti Kralj. A ako pričamo u smislu filmskih studija, onda miš. Disneyjeva nova igrana verzija filma The Lion King je ostala na prvom mjestu kino blagajni drugi vikend za redom, donijevši samo u Americi novih $75.5 milijuna. Ovaj iznimno uspješan drugi vikend je vidio kako film prelazi $350.7 milijuna samo u Americi, te je kroz samo dva vikenda diljem svijeta već sada došao do $962.6 milijuna, što znači da je vrlo blizu postati još jedan Disneyjev film koji će prijeći milijardu, a možda i po prvi puta u povijesti dobijemo dva filma koja su prešla $2 milijarde u jednoj godini. Ovo će biti najbolja godina u povijesti i za Disney studio, jer su svi Marvelovi filmovi ove godine prešli milijardu, s tim da je Endgame prešao i dvije te postao film s najvećom zaradom u povijesti, a tu si u njihova igrana verzija Aladdina, koja je nedavno prešla milijardu dolara, a toj brojci se približava i Toy Story 4. Kad još tu pribrojimo Frozen nastavak i Star Wars: The Rise Of Skywalker, ne treba dvojiti tko je pravi Kralj kino blagajni posljednjih godina.

Recenzija: The Lion King (Kralj Lavova, 2019)

Spider-Man: Far From Home se nalazi na trećem mjestu ovog vikenda, zaradivši $12.2 milijuna nakon što je prošlog vikenda prešao $1 milijardu. Na četvrtom mjestu je Toy Story 4, koji je dodao novih $9.8 milijuna. I na petom mjestu se nalazi aligatorski horor film Crawl, koji je donio novih $4 milijuna.

Mi jedva čekamo da Tarantinov Once Upon a Time in Hollywood dođe i kod nas, pa da mu malo popravimo svjetsku zaradu na kino blagajnama. Šteta što u zadnje vrijeme nema više takvih, originalnih filmova.

Similar Posts