Avengers: Endgame redatelji pričaju o Secret Wars: “Filmska serija od šest filmova bi uspjela”

Nakon četiri filma u Marvelovom Filmskom Svemiru, redatelji Joe i  Anthony Russo su spremni ići dalje. Od Captain America: The Winter Soldier do Avengers: Endgame, oni su napravili neke ogromne stvari za MCU. I dok trenutno nemaju nikakve ugovore s Marvel Studios, postoji jedan film koji su rekli da bi voljeli napraviti – Secret Wars.

Klasični Marvel crossover događaj Secret Wars bio je jedan od prvih te vrste, a mnogi fanovi su tražili vidjeti ga adaptiranog na velike ekrane. Russo braća su rekli da bi se voljeli vratiti napraviti još taj film, ali čini se dugačak put do njega. A sada, na San Diego Comic-Con, kada su upitani kako bi napravili taj film, oni su dali iznenađujuć odgovor.

Ovako je opisano ono što su braća Russo rekli:

“Anthony je rekao da je njegov rad s Marvelom bio jedan od najboljih kreativnih poslova ikada i da bi voljeli ponovno raditi s njima. Kada su upitani o Secret Wars, Joe je rekao da bi filmska serija od šest dijelova radila. A kada je upitan za Beyondera; Anthony je rekao da bi trebali dovesti pisce kako bi razgovarali o Secret Wars.”

Nije točno jasno jesu li se šalili o seriji od šest filmova, ali Russo braća već dugo vremena spominju da bi voljeli adaptirati Secret Wars stripovski crossover, posljednji puta prošle godine tijekom promoviranja filma Avengers: Infinity War.

“Ako Disneyjevo preuzimanje Foxa bude dovršeno, odjednom postoji puno više likova za raditi, bilo bi interesantno učiniti nešto poput Secret Wars,” oni su rekli.

Avengers: Endgame redatelji pričaju o Secret Wars: "Filmska serija od šest filmova bi uspjela"

Originalna priča je izašla osamdesetih godina i bavila se svemoćnim bićem naziva Beyonder koji je otimao heroje i zlikovce, prisiljavajući ih da se bore na improviziranom planetu zvanom Battleworld.

Marvel je oživio taj naslov 2015. godine s pričom u kojoj je Multiverse uništen od cijele rase Beyondera, samo da dr. Doom spasi fragmente svake stvarnosti i stvori vlastiti Battleworld gdje je kralj. Iako se čini altruističnim, njegova je motivacija sebična dok ponovno piše povijest Fantastične četvorke i oženi Sue Storm, postajući otac Franklina i Valerije. Reed i skupina heroja zajedno se skupljaju kako bi zbacili Dooma i spasili Multiverse.

Vidjet ćemo koju će se verziju  redatelji odlučiti prilagoditi ako ikada dobiju priliku za povratak u Marvel Studios.

Similar Posts