Avengers: Endgame redatelji pričaju o Secret Wars: “Filmska serija od šest filmova bi uspjela”

Nakon četiri filma u Marvelovom Filmskom Svemiru, redatelji Joe i  Anthony Russo su spremni ići dalje. Od Captain America: The Winter Soldier do Avengers: Endgame, oni su napravili neke ogromne stvari za MCU. I dok trenutno nemaju nikakve ugovore s Marvel Studios, postoji jedan film koji su rekli da bi voljeli napraviti – Secret Wars.

Klasični Marvel crossover događaj Secret Wars bio je jedan od prvih te vrste, a mnogi fanovi su tražili vidjeti ga adaptiranog na velike ekrane. Russo braća su rekli da bi se voljeli vratiti napraviti još taj film, ali čini se dugačak put do njega. A sada, na San Diego Comic-Con, kada su upitani kako bi napravili taj film, oni su dali iznenađujuć odgovor.

Kevin Feige potvrdio postojanje multiverzuma i da je prije nekoliko godina otkriveno u Marvelovom filmu

Ovako je opisano ono što su braća Russo rekli:

“Anthony je rekao da je njegov rad s Marvelom bio jedan od najboljih kreativnih poslova ikada i da bi voljeli ponovno raditi s njima. Kada su upitani o Secret Wars, Joe je rekao da bi filmska serija od šest dijelova radila. A kada je upitan za Beyondera; Anthony je rekao da bi trebali dovesti pisce kako bi razgovarali o Secret Wars.”

Nije točno jasno jesu li se šalili o seriji od šest filmova, ali Russo braća već dugo vremena spominju da bi voljeli adaptirati Secret Wars stripovski crossover, posljednji puta prošle godine tijekom promoviranja filma Avengers: Infinity War.

“Ako Disneyjevo preuzimanje Foxa bude dovršeno, odjednom postoji puno više likova za raditi, bilo bi interesantno učiniti nešto poput Secret Wars,” oni su rekli.

Originalna priča je izašla osamdesetih godina i bavila se svemoćnim bićem naziva Beyonder koji je otimao heroje i zlikovce, prisiljavajući ih da se bore na improviziranom planetu zvanom Battleworld.

Marvel je oživio taj naslov 2015. godine s pričom u kojoj je Multiverse uništen od cijele rase Beyondera, samo da dr. Doom spasi fragmente svake stvarnosti i stvori vlastiti Battleworld gdje je kralj. Iako se čini altruističnim, njegova je motivacija sebična dok ponovno piše povijest Fantastične četvorke i oženi Sue Storm, postajući otac Franklina i Valerije. Reed i skupina heroja zajedno se skupljaju kako bi zbacili Dooma i spasili Multiverse.

Vidjet ćemo koju će se verziju  redatelji odlučiti prilagoditi ako ikada dobiju priliku za povratak u Marvel Studios.

Similar Posts