John Carpenter potvrdio dva nova Halloween nastavka i Teaser za njih

Prošlogodišnji Halloween nastavak se pokazao kao jedan od najefikasnijih horor filmova godine, ne samo da je puno zaradio na kino blagajnama, nego je dobio neke od najboljih kritika u Halloween franšizi. Fanovi su očekivali najavu nastavka još od kada je film došao u kina, zahvaljujući uspjehu filma i relativno otvorenoj prirodi kraja filma. Nakon mjeseci špekulacija, John Carpenter je putem Twittera potvrdio da su dva nastavka u izradi, prvi koji će doći 16. listopada 2020. godine i drugi koji će doći 15. listopada 2021. godine. Ovaj Teaser nam je čak možda otkrio i nazive ova dva nastavka – Halloween Kills i Halloween Ends.

Mnogi fanovi su tvrdili da je jedan od glavnih dobitaka prošlogodišnjeg Halloween filma povratak glavne glumice franšize Jamie Lee Curtis, koja je reprizirala svoju ulogu kao Laurie Strode po peti put i prvi puta nakon Halloween: Resurrection it 2002. godine. Ne samo da se Curtis vratila, nego i Carpenter, kao producent i skladatelj filma.

Producent Jason Bloom se također obratio putem Twittera, te potvrdio da se Curtis i Carpenter ponovno vraćaju za ova dva Halloween nastavka, kao i redatelj David Gordon Green i scenarist Danny McBride.

U nastavku pogledajte Teaser za ova dva nastavka.

Druge je zanimalo i ovo...