Falconovo novo stripovski precizno odijelo otkriveno na Disney+

Falconovo novo stripovski precizno odijelo otkriveno na Disney+

Nakon godina u taktičkom, kvazi-vojnom izgledu koje je Sam Wilson (Anthony Mackie) preuzeo u Captain America: The Winter Soldier, čini se da bi heroj ipak mogao dobiti precizniji stripovski izgled u nadolazećoj Falcon and the Winter Soldier seriji za Disney+. U Marvel Studios prikazivanju koje se odvijalo tijekom noći za pokretanje Disney+ streaming platforme, fanovi su dobili prvi pogled na brojne nove i izmijenjene kostime, likove, pa čak i neke scene, ali dio konceptne slike koji je uspio naći put do nas je Sam Wilson koji napokon dobiva svoj stripovski precizni crveno-bijeli kostim što bi mogao biti dokaz da će takav izgled nositi u svojoj nadolazećoj seriji.

Naravno, vrlo je moguće da je ovo samo odbijen izgled Mackieve prijašnje izvedbe kostima. Ne treba zaboraviti, da fanovi očekuju kako će ga vidjeti u njegovoj verziji kostima Captain Americe u Falcon and the Winter Soldier, s obzirom na to da je od Stevea Rogersa dobio štit na kraju Avengers: Endgame filma.

Jesen 2020. godine će biti vrlo zaposlena na Disney+, jer će ova serija vrlo vjerojatno preuzeti centralno mjesto. Comi-Con je također bio potvrdio i povratak Daniela Bruhla u ulozi Barona Zemo.

Falcon and The Winter Soldier dolazi na Disney+ u jesen 2020. godine.

Similar Posts