HBO Max navodno želi Bena Afflecka, Jareda Letoa & Joe Manganiella za novi Batman projekt

HBO Max navodno želi Bena Afflecka, Jareda Letoa & Joe Manganiella za novi Batman projekt

Ben Affleckov rad na Batmanu je bio pravi ringišpil, s obzirom na to da je bio poprilično kratak, pun iznenađenja i uzbuđenja. Dok većina kritičara nije hvalila njegovu izvedbu u Batman V Superman: Dawn of Justice, gledatelji su uglavnom bili zadovoljni Affleckovom izvedbom.

Nakon kratkog i iznenađujućeg pojavljivanja u Suicide Squad, Ben Affleck je bio zadužen za voditi Justice League u akciju. I dok smo nakon toga mislili kako su njegovi dani Batmana završeni, čini se da bi se glumac mogao vratiti kao Caped Crusader u HBO Max projektu.

Prema The Cultured Nerds, HBO Max je navodno kontaktirao Bena Afflecka, Jareda Letoa i Joe Manganiella (Joker i Deathstroke) da se vrate za novi projekt. Ove vijesti dolaze otprilike 2 tjedna nakon što je redateljski rez Justice League od Zacka Snydera najavljen za tu streaming platformu.

Nismo mogli ni zamisliti da bi se Affleck zaista mogao vratiti, ali projekt na papiru obećava. Ipak, ovo su za sada samo još glasine, ali ovo ne bi bio loš način za vratiti Afflecka. Imaju novog Batman u Pattinsonu koji će ići na velika platna, dok bi ovaj Affleckov mogao biti povezan samo s HBO Max streaming platformom. Nešto slično poput onoga što Sony radi sa svojim Spider-Manom.

Radujete li se mogućnosti da se Affleck vrati kao Batman, a s njim i Leto i Manganiello?

Druge je zanimalo i ovo...