Fantastic Beasts 3 kreće u produkciju, J.K. Rowling seli priču u Brazil

Fantastic Beasts 3 kreće u produkciju, J.K. Rowling seli priču u Brazil

Fantastic Beasts 3 i službeno počinje dobivati oblik, jer je treći film Harry Potter prequel franšize dobio zeleno svijetlo i započeti će produkciju sljedećeg proljeća. Ono što smo također saznali je da će ovaj nastavak ponovno promijeniti lokaciju, koja će sada biti Rio de Janeiro, Brazil.

Vijesti je prve donio Deadline i potvrdio EW, uključujući popis glumaca za novi film. Svi glumci iz Crimes of Grindelwald će se vratiti, uključujući Eddie Redmayne (Newt Scamander), Jude Law (Albus Dumbledore), Johnny Depp (Gellert Grindelwald), Katherine Waterston (Tina Goldstein), Ezra Miller (Credence Barebone, a.k.a. Aurelius Dumbledore), Alison Sudol (Queenie Goldstein) i Dan Fogler (Jacob Kowalski).

Prema Deadline, lik Jessice Williams, Profesorica Eulalie “Lally” Hicks –  učiteljica u Ilvermorny School of Witchcraft and Wizardry – će imati znatno veću ulogu u nadolazećem filmu, nakon što se kratko pojavila u Crimes of Grindelwald.

David Yates se vraća režirati ovaj treći Fantastic Beasts film. J.K. Rowling piše scenarij, ali ovog puta će se ujediniti sa suradnikom s Harry Potter franšize, Steveom Klovesom.

Fogler je prethodno rekao datum početka i mjesto snimanja na konvenciji obožavatelja, ali nije bilo službeno potvrđeno. “Mi nismo još započeli snimanje. Počinjemo u veljači,” Fogler je rekao. “Posljednje što smo čuli, J.K. … bijesno je pisala, svi su bili zadovoljni onim što je poslala, a sada svi samo čekamo novi scenarij. I to je ono gdje smo sada … Razlog kojeg su nam dali je da je film veći od prva dva zajedno. Trebalo im je više vremena da se pripreme i nisu htjeli ništa žuriti pa su film pogurali natrag … Mogu vam reći da idemo u Brazil. Ne znam baš puno … (smijeh). Dobit ću scenarij tek kada se približimo snimanju.”

Film Fantastic Beasts 3 dolazi u kina 12. studenog 2021. godine.

Similar Posts