Trailer: Bad Boys for Life (2020)

Trailer: Bad Boys for Life (2020)

Stigao je novi službeni trailer za treći dio Bad Boys franšize u kojoj se ponovno vračaju Will Smith i Martin Lawrence, Bad Boys for Life.

Datum izlaska filma Bad Boys for Life:

17. siječanj 2020.

Žanr:

Akcija, komedija, krimi

Redatelj:

Adil El Arbi, Bilall Fallah

Scenarist:

Chris Bremner, Joe Carnahan

Glumci:

Will Smith, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Martin Lawrence

Radnje ukratko:
Marcus Burnett je sada policijski inspektor, a Mike Lowery je u krizi srednjeg životnog vijeka. Ponovno se ujedinjuju kada im albanski plaćenik, čijeg su brata ubili, obeća važan bonus.

Trailer: Bad Boys for Life (2020)

Bad Boys for Life (također poznat kao Bad Boys 3 i stiliziran kao Bad Boys for Lif3) je nadolazeći akcijski komedija film redatelja Adil El Arbi i Bilall Fallah. To je nastavak Bad Boys (1995) i Bad Boys II (2003), te je treći i posljednji dio Bad Boys franšize. Zvijezde filma su Will Smith i Martin Lawrence koji repriziraju svoje uloge kao Mike Lowrey i Marcus Burnett.

Prošlo je gotovo 25 godina od kada je prvi nastavak franšize došao u kina, a ovaj nastavak je već dugo vremena u izradi. Nakon puno sporih kretanja, nekoliko krivih filmaša i nekoliko krivih startova, sljedeći nastavak franšize je napokon gotov.

Bad Boys for Life će vidjeti kako se dvojac ponovno udružuje kako bi srušili smrtonosni kartel nakon što Mike dođe na njihov radar na loš način, ugrožavajući svoj život.

Ovu franšizu je originalno napravio Michael Bay 1995. godine. Redatelj je režirao prvi dva filma ove franšize, međutim nije se vratio za ovaj film. Čak ne ni kao producent, koliko znamo. On trenutno radi na 6 Underground za Netflix. Umjesto njega, redatelji u usponu Adil El Arbi i Bilall Fallah su izabrani da režiraju ovaj projekt nakon što je nekoliko različitih filmaša provelo vrijeme razvijajući projekt tijekom godina. Joe Carnahan (The Grey) je proveo najviše vremena razvijajući projekt tijekom godina na verziju filma do koje nikada nije došlo. Glumačka ekipa uključuje i Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Joe Pantoliano, Charles Melton, Kate del Castillo, DJ Khaled, Happy Anderson i Paola Nunez.

Prva dva filma Michael Bayja su imali podijeljene rezultate, na neki način. Prvi je bio ogromni hit, zaradivši $141 milijun diljem svijeta, radeći s vrlo malim budžetom od $19 milijuna. Bad Boys 2 s druge strane, je zaradio $273 milijuna. Međutim, njegova izrada je koštala znatno više, čak $130 milijuna. Ipak, želja za trećim filmom je već dugo tu, jer su fanovi bili željni ponovno vidjeti Will Smitha i Martin Lawrencea. Želje će im se ispuniti kada Bad Boys for Life napokon dođe u kina 17. siječnja 2020. godine.

Trailer filma Bad Boys for Life:
Stariji trailer filma Bad Boys 3: For Life:

https://youtu.be/ydgxMWG0K-I

Similar Posts