Pogledajte službeni trailer za animirani 'Superman: Red Son' film

Pogledajte službeni trailer za animirani ‘Superman: Red Son’ film

Mark Millarova Superman: Red Son stripovska mini serija pokazala je što bi se dogodilo da je Kal-Elova letjelica sletjela u Rusiji umjesto u Smallville, Kansas. Sljedeće godine, Warner Bros. Animation će prenijeti poznatu priču Elseworldsa s novim animiranim filmom, a sada je IGN objavio službeni trailer za Superman: Red Son.

Osim što fanovima daje pregled kako se svijet pokazao sa Supermanom kao bogatstvom za Sovjetski Savez, Red Son trailer sadrži i nastupe u više verzija DC-ovih junaka, poput Green Lanterna i Wonder Woman. Međutim, najuzbudljiviji trenutak u Superman: Red Son traileru mogao bi biti pogled na sukob između Čovjeka od čelika i Batmankoffa.

Trailer za Superman: Red Son možete pogledati ispod.

Evo i službenog sinopsisa za Superman: Red Son:

“Zamislite stvarnost u kojoj najmoćnije svjetsko super-biće ne odrasta u Smallvilleu, Kansasu – ili čak Americi…

SUPERMAN: RED SON je živopisna priča o paranoji hladnog rata koja otkriva kako brod prevozi bebu koja će kasnije biti poznata kao Superman i slijeće usred pedesetih godina Sovjetskog Saveza. Odgajano u kolektivu, novorođenče odraste i postaje simbol sovjetskom narodu, a svijet se drastično mijenja od onoga što znamo – dovodeći Supermana u sukob s Batmanom, Lexom Luthorom i mnogim drugima.”

Superman: Red Son dolazi 2020. godine.

Similar Posts