Novi Jumanji ponovno ruši rekorde - Film #1 u domaćim i svjetskim kinima!

Novi Jumanji ponovno ruši rekorde – Film #1 u domaćim i svjetskim kinima!

Čujete li zvuk bubnjeva? Proteklog vikenda dugoočekivani najnoviji Jumanji nastavak zavladao je kinima širom svijeta i, pokazalo se s razlogom, podignuo ljestvicu očekivanja na iduću razinu. Rezultat otvaranja od 60,1 miljun dolara samo u Americi predstavlja rekord za studio Sony Pictures u prosincu te 13. najbolje otvaranje nekog filma u istom mjesecu.

Ove brojke čine i značajan porast u odnosu na prethodni nastavak koji je prije dvije godine u prvom vikendu prikazivanja zaradio 52,7 milijuna dolara na američkom box officeu te u konačnici dogurao do fantastičnih 404 milijuna dolara. Na svjetskoj razini taj avanturistički spektakl iz 2017. godine zaradio je blizu miljardu dolara.

Internacionalni rezultati za Iduću razinu jednako su fantastični obzirom da je film do sada zaradio 152,5 milijuna dolara te je trenutni ukupni globalni box office dosegnuo uistinu impresivnih 212,6 milijuna dolara.

Novi Jumanji ponovno ruši rekorde - Film #1 u domaćim i svjetskim kinima!

Zanimljivo je istaknuti i kako su reakcije redom pozitivne te film drži visoku ocjenu publike A- što svjedoči da su gledatelji s veseljem dočekali i prihvatili ovu najnoviju Jumanji avanturu.

Hrvatska je također dio ove uspješne Jumanji priče jer je film zaključno s proteklom nedjeljom u kinima pogledalo 20.607 gledatelja što također predstavlja porast u odnosu na prethodnika  čime je ovaj nastavak uvjerljivo zasjeo na #1 domaćeg box officea.

I u ovom Jumanjiju u glavnim ulogama gledamo poznata imena Dwaynea JohnsonaJacka BlackaKevina HartaKaren Gillan i Nicka Jonasa dok od novih glumaca svakako treba istaknuti Dannyja DeVita i Dannyja Glovera koji humor, u skladu s nazivom filma, također dižu na iduću razinu.

Novi Jumanji ponovno ruši rekorde - Film #1 u domaćim i svjetskim kinima!

Neko vrijeme je prošlo otkako su naši junaci, tada obični srednjoškolci, kompjuterski geek Spencer, sportaš Fridge, popularna Bethany i povučena Martha zaigrali davno zaboravljenu igru Jumanji. Obzirom da ih je tada igra doslovno usisala te su u tijelima svojih avatara morali završiti igru i preživjeti sve izazove izbjegavajući stvarne životne opasnosti, naši junaci su jedva čekali ostaviti igru daleko zakopanu u prošlosti. No jesu li u tome uspjeli?
Kada jedan od njih iznova završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja. U međuvremenu se igra očigledno promijenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspjeli uspješno završiti igru, hoće li i ovoga puta biti tako?

“Jumanji: Iduća razina” direktan je nastavak filma „Jumanji: Dobrodošli u igru“  koji je 2017. godine poharao kino blagajne te ga je samo u Hrvatskoj pogledalo gotovo 100.000 gledatelja. Najnoviji nastavak vodi nas na iduću razinu zabave i avanture!

Similar Posts