‘Avengers: Endgame’ teorija kaže da je Captain America popravio sve vremenske crte osim jedne

‘Avengers: Endgame’ teorija kaže da je Captain America popravio sve vremenske crte osim jedne

Prošlo je više od godine od objavljivanja filma s najvećom zaradom svih vremena, Avengers: Endgamehttps://svijetfilma.eu/tag/avengers-endgame/. Završno poglavlje Infinity Sage Marvelovog Filmskog Svemira, Endgame je doveo neke od naših najdražih junaka na kraj svojih putovanja, bilo da je riječ o konačnoj žrtvi, sretnom kraju ili negdje između.

Jedan od junaka koji je dobio svoj zasluženi sretni kraj bio je Captain America. Čovjek koji nema vremena, Steve Rogers napokon je uspio dobiti svoj obećani ples nakon što je vratio sve Infinity Stones na njihove odgovarajuće točke u vremenskoj traci. Ali, možda je došlo do problema u njegovoj predaji, što je ostavilo bore na vremenskoj crti.

Zahvaljujući ScreenRantu, teorija ističe da postoji problem u Cap-ovom vremenu putovanja kako bi se vratilo kamenje.

“Što se tiče Captain Americe u okviru priče, morao je vratiti Svemirski kamen 1970. godine, najvjerojatnije ne razmišljajući o činjenici da je Loki pobjegao sa svemirskim kamenom nakon što je Stark zeznuo pljačku 2012. godine.

Svaka druga razgranata stvarnost koja prijeti uklanjanjem Beskonačnih kamena – kako je upozorila Ancient One – konačno bi bila popravljena kada bi Captain America uspješno vratio tih šest kamena od kuda su došli, vraćajući sklad i ravnotežu u svemir. To, međutim, ne uključuje činjenicu da je 2012., Loki pobjegao svojim Tesseraktom, koji je – nepoznat svima sada – sadržavao Svemirski kamen.

Kad je 2012. Loki zgrabio Tesseract s poda predvorja Stark Towera, odmah je nestao kroz portal (na Thorevo gnušanje). Čak i ako se Cap 2019. znao vratiti u 2012. kako bi pronašao Lokija i taj svemirski kamen – a čini se da to nije bio u njegovom dnevnom redu putovanja – vjerojatnost da će na vrijeme pronaći trickstera kao usamljeni Avenger bi mogla biti vrlo mala. To znači da ‘Lokijevu vremensku traku’ ne može popraviti, barem ne Captain America.”

To se možda čini pomalo poput velike rupe u radnji, ali zapravo – pametni je dio priče. Ovaj „problem“ postavlja Loki Disney Plus seriju. Znamo da će Loki imati nekih problema zbog ovog alternativnog svemira stvorenog njegovom krađom Tesseract. Kroz cijelu seriju, konačni kraj mogao bi biti to što je Loki sam otišao u vremenu kako bi ispravio svoju krađu i vratio Tesseract natrag u ispravnu vremensku liniju za 2012. godinu i ispravio problem koji je stvorio. Taj je Loki još uvijek onaj koji naginje zloj strani, zaluđen uhićenjem nakon pokušaja vladavine zemljom i Asgardom. Ali, to je prije nego što surađuje s Thorom u Dark Worldu.

Bez obzira na putovanje na kojem Loki završi tijekom cijelog serijala, čini se da Avengers: Endgame pomažu u postavljanju ne samo početka njegove priče, već i mogućeg junačkog kraja.

Similar Posts