Lord of the Rings i Hobbit filmovi biti će konvertirani u 4K Ultra HD rezoluciju za novo BluRay izdanje

Lord of the Rings i Hobbit filmovi biti će konvertirani u 4K Ultra HD rezoluciju za novo BluRay izdanje

Ljubitelji “Gospodara prstenova” i “Hobita” moći će istražiti Middle-Earth kao nikada prije.

Legendarni fantastični filmovi redatelja Petera Jacksona sada dobivaju 4K ultra visoku rezoluciju na novom Blu-ray izdanju.

Najavljen od zvijezde “Gospodara prstenova” Seana Astina, poznatog i kao Samwisea Gamgeeja, ovi jako poznati, ali sada još poboljšaniji filmovi bit će dostupni 1. prosinca.

“Imao sam privilegiju glumiti Samwisea Gamgeeja u trilogiji ‘Gospodar prstenova’, a danas sam uzbuđen što najavljujem da će Warner Bros. objaviti trilogiju” Hobbit” i trilogiju “Gospodar prstenova” na 4K UHD prvi put 1. prosinca ”, rekao je u video snimci u srijedu. “Sad, jer je u 4K UHD, znate da će to biti najnevjerojatnije moguće iskustvo gledanja kod kuće.”

Astin se također dotaknuo svog vremena radeći na filmovima zajedno s kolegama Elijahom Woodom, Viggom Mortensenom, Seanom Beanom, Dominicom Monaghanom i Ianom McKellenom.

“Peter Jackson sam je nadzirao remasteriranje. I mogu reći da je suradnja s Peterom bila avantura života. A prijateljstva koja sam stekao trajat će zauvijek. Uživajte!” Dodao je Astin.

Filmovi “Gospodar prstenova” neki su od najuspješnijih i najpopularnijih filmova visoke fantazije svih vremena. Trilogija je jedna od najfinijih franšiza u kinu ikad, s gotovo 3 milijarde dolara zarađenih na svjetskim blagajnama. Filmovi su zaradili 17 nagrada Oskar od 30 nominacija. Amazon je kupio prava za adaptaciju franšize “Gospodar prstenova” u TV seriju za 250 milijuna dolara, čineći je jednom od najskupljih serija ikad. Proizvodnja serije zaustavljena je zbog pandemije koronavirusa, ali očekuje se da će je objaviti 2021. godine.

Similar Posts