Gal Gadot navodno u pregovorima da glumi Wonder Woman u 'The Flash' filmu

Gal Gadot navodno u pregovorima da glumi Wonder Woman u ‘The Flash’ filmu

Još jedan član Lige pravde želi se pridružiti filmu The Flash sa Ezra Millerom.

Prema The Illuminerdiju, Gal Gadot navodno pregovara o pridruživanju superherojskom filmu redatelja Andyja Muschiettija. Pojedinosti o njezinu izgledu su rijetke, no čini se da je Warner Bros. želi privesti za malu sporednu ulogu.

Ovo nije prvi put da se pojavili razgovori o tome kako se Wonder Woman pridružila Flash-u. Još 2017. godine, kada je film trajao pod Flashpoint naslovom, izvješća su naznačila da se Gadot potpisala za pojavljivanje u The Flashu. No danas je bilo novosti o njezinu kastingu.

Gadot bi bila najnoviji heroj DC Extended Universe koji se prijavio u solo film o Scarlet Speedsteru. Nakon što je napustio ulogu Batmana nakon Lige pravde, Ben Affleck vratit će se kao Mračni vitez. U međuvremenu, Batman Michaela Keatona iz filma iz 1989. trebao bi dobiti ono što je Muschietti opisao kao “značajnu” ulogu u filmu.

Ray Fisher, koji je tumačio Cyborga u Ligi pravde, u dubokim je pregovorima da reprizira svoju ulogu Victora Stonea / Cyborga. Međutim, njegove optužbe protiv Jossa Whedona, koji je preuzeo redateljske dužnosti u Ligi pravde nakon odlaska Zacka Snydera zbog obiteljske tragedije, za “grubo, nasilno, neprofesionalno i potpuno neprihvatljivo” ponašanje na setu ansambla superheroja nesumnjivo sve  kompliciraju.

Fisher nije jedino pitanje s kojim se Flash trenutno bavi. Nakon što je izgubio tri redatelja i pretrpio mnoga odgađanja, film se konačno naselio na premijeru 3. lipnja 2022. Međutim, pandemija COVID-19 (koronavirus) prisilila je DC da film vrati natrag na 4. studenoga 2022. Ostali DC filmovi koji su kasnili uključuju Batmana s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi (4. ožujka 2022.), Shazam !: Fury of the Gods (2. lipnja 2023.) i Black Adam, koji je danas bez datuma. Wonder Woman 1984 još uvijek je na putu za debi 25. prosinca 2020.

The Flash će režirati Andy Muschietti po scenariju Christine Hodson, Ezra Miller glumi kao Barry Allen. U kina bi trebao stići 4. studenog 2022. godine.

Similar Posts