Zoe Kravitz će glumiti Catwoman u ‘The Batman’

Zoe Kravitz će glumiti Catwoman u ‘The Batman’

Zoe Kravitz, naširoko poznata glumica poznata po seriji Big Little Lies te filmovima Divergent, Fantastic Beasts i mnogim drugim odabrana je za ulogu popularne i seksipilne Žene Mačke u nadolazećem filmu ‘The Batman’, gdje će glumiti uz bok Robertu Pattinsonu koji će glumiti naslovnog lika.

‘The Batman’ je samo na korak do početka produkcije, a kroz posljednjih nekoliko mjeseci su se spominjale mnoge poznate glumice za ulogu Catwoman. Ipak, Zoe nikad nikome nije pala na pamet tako da nas je ova vijest opalila kao grom iz vedra neba. Iako konkretna radnja filma, pa i uloga mice-mace nije konkretno definirana te nije poznato hoće li biti čisto negativna ili ona njezina anti-herojska uloga, Catwoman se spominjala samo kao jedan od nekoliko likova koji će se naći nasuprot Batmanu, a najviše se spominju The Penguin i Riddler. Postoje glasine da bi za ulogu jednog od njih dvojice trebao konkurirati Jonah Hill, ali to još uvijek nije službeno.

S obzirom da službene informacije o filmu cure na kapaljku, vijest da je pronađena nova Catwoman je svakako veliki pomak, a s obzirom da produkcija treba početi kroz koji tjedan, tako da bi neke nove informacije trebale uskoro početi dolaziti u malo bržem ritmu. Već je najavljeno da će ‘The Batman’ pratiti mladog Bruce Waynea u njegovo početno vrijeme kao Vitez Tame, a također je najavljeno da će se film orijentirati na Batmanovu super-inteligenciju i njegove iznimne i nepogriješive detektivske vještine.

‘The Batman’ će režirati Matt Reeves, a u kinima ga očekujemo 25. lipnja 2021.

Kako vam se čini ovaj casting za Ženu Mačku?

Similar Posts