Trailer: Lady and the Tramp (2019)

Trailer: Lady and the Tramp (2019)

Stigao je novi službeni trailer za CGi i live-action re-imaginaciju Disneyjevog klasika iz 1955. godine, Lady and the Tramp.

Datum izlaska filma Lady and the Tramp:

12. studeni 2019.

Žanr:

Animacija, avantura, komedija

Redatelj:

Charlie Bean

Scenarist:

Andrew Bujalski

Glumci:

Tessa Thompson, Justin Theroux, Sam Elliott

Radnje ukratko:

CGI i live-action reimaginacija klasika Disneya iz 1955. godine.

Trailer: Lady and the Tramp (2019)

Lady and the Tramp je nadolazeći Američki romantično komični film, redatelja Charlie Beana prema scenariju od Andrew Bujalski. Film je live-action adaptacija Walt Disneyjevog klasika iz 1955. godine istog imena, koji je baziran na priči Cosmopolitan magazina o “Happy Dan, The Cynical Dog” od Warda Greene. Dolazi 12. studenog 2019. godine ekskluzivno na Disney+ streaming platformu, čime će postati prvi remake film koji neće ići u kina.

Zvijezde filma su Tessa Thompson i Justin Theroux kao glasovi titularnih likova, a osim njih tu su i Kiersey Clemons, Thomas Mann, Yvette Nicole Brown, Ken Jeong, F. Murray Abraham, Adrian Martinez i Arturo Castro u live-action ulogama. Sam Elliott, Ashley Jensen, Benedict Wong i Janelle Monáe također posuđuju glasove ostalim ulogama. Film će biti posvećen Chrius Reccardiu, umjetniku pripovijesti koji je umro od srčanog udara 02. svibnja 2019. godine.

Lady and Tramp sprema se da ispriča priču o “Američkom koker španijelu visoke srednje klase po imenu Lady (Tessa Thompson) koja se susreće s uličnim, zalutalim lutalicom Rotvajlerom imena Tramp (Justin Theroux), te njih dvoje kreću u mnoge romantične avanture.”

Trailer filma Lady and the Tramp:
Stariji traileri filma Lady and the Tramp:

Similar Posts