Trailer: Lucifer - Sezona 4

Trailer: Lucifer – Sezona 4

Upravo je stigao prvi službeni trailer za četvrtu sezonu odlične Netflixove DC serije Lucifer!

Datum izlaska četvrte sezone serije Lucifer:

08. svibanj 2019.

Žanr serije:

Krimi, drama, fantazija

Kreator:

Tom Kapinos

Glumci:

Lauren German, Tom Ellis, Kevin Alejandro

Radnja ukratko:

Lucifer Morningstar je odlučio da mu je dosta da bude poslušan sluga u Paklu i odluči provesti neko vrijeme na Zemlji kako bi bolje razumio čovječanstvo. Naselio se u Los Angelesu – gradu anđela.

Trailer: Lucifer - Sezona 4

Lucifer je urbana fantazija policijska proceduralna komedija-drama televizijska serija, kreatora Toma Kapinosa i imala je svoju premijeru na FOXu 25. siječnja 2016. godine. Pravljena je prema liku DC stripova kojeg su kreirali Neil Gaiman, Sam Kieth i Mike Dringenberg, a koji je preuzet iz stripovske serije The Sandman, te je kasnije postao protagonist spin-off serije stripova, obje objavljene od DC Comics’ Vertigo. Producenti serije su Jerry Bruckheimer Television, DC Entertainment i Warner Bros. Television.

Seriju producira Warner Bros. Television, koji je također studio iza nadolazeće Netflix remake serije Sabrina the Teenage Witch, naziva The Chilling Adventures of Sabrina. Streaming gigantic je postao poznat po obnavljanju serija, pa je tako obnovio i Warner Horizonov Longmire nakon što ga je A&E otkazao. Te serije Arrested Development i Wet Hot American Summer.

Trailer serije Lucifer:

Similar Posts