Bond 25 otkriven sinopsis i glumačka ekipa

Bond 25 otkriven sinopsis i glumačka ekipa

S Bond 25 koji se napokon – napokon – sprema ući u produkciju nakon problema iza kulisa, filmaši su javili preko internetskog prijenosa uživo iz Ian Flemingove GoldenEye vile na Jamajci. I dalje još nema naziva filma, ali su producenti filma Barbara Broccoli, Michael G. Wilson i redatelj Cary Fukunaga otkrili pregršt novih i već poznatih lica koja će se pridružiti Daniel Craigu u ovoj novoj Bondovoj avanturi.

Najvažnije, Jeffrey Wright se vraća kao US agent Felix Leiter, koji je glumio u Casino Royale i Quantum Of Solace, ali nije bio u ostalim Bondovim filmovima koji uključuju Craiga. Uz njega se vraćaju već prije spomenuti Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux i Ben Whishaw. Što se tiče novih glumaca, filmu se pridružuju Captain Marvelova Lashana Lynch, kao i Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik i Dali Benssalah. Rami Malek je također potvrđen kao novi glavni negativac – u video poruci koju je glumac poslao iz New Yorka, dobitnik Oscara je izjavio: “Obećavam vam svima, pobrinut ću se da gospodin Bond neće imati laganu vožnju.”

Bond 25 otkriven sinopsis i glumačka ekipa

Nedugo nakon streama, službeni sinopsis filma je objavljen, koji potvrđuje da film počinje tako što Bond živi jednostavnijim životom. “Bond je napustio aktivnu službu i uživa u mirnom životu na Jamajci,” piše. “Njegov mir je kratkotrajan kada se pojavio njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e tražeći pomoć. Pokazalo se da je misija spašavanja otetog znanstvenika daleko opasnija od očekivane, vodeći Bonda na trag tajanstvenog zlikovca naoružanog opasnom novom tehnologijom.”

Također je potvrđeno da je Fleabag i Killing Eve glumica Phoebe Waller-Bridge radila na scenariju, zajedno s Scott Z. Burns i redovitim Bond scenaristima Neal Purvisom i Robert Wadeom. Fukunaga je otkrio da je film već snimao scene u Norveškoj i da će se nakon snimanja u Jamajci produkcija nastaviti u Pinewood Studios i Materi u Italiji. “Daniel je moj omiljeni Bond,” redatelj je rekao. “Ja to želim nastaviti. Želim biti siguran da će ova serija filmova koji su bili fantastični imati doista veliko sljedeće poglavlje.”

Bond 25, kako god bude dobio naziv, dolazi u kina 08. travnja 2020. godine. Pratite nas i dalje jer čim saznamo naziv filma ili dođe trailer objavit ćemo.

Similar Posts