Joker easter egg pronađen u Justice League: The Snyder Cut traileru

Joker easter egg pronađen u Justice League: The Snyder Cut traileru

Fanovi su primijetili reference na Joker u traileru za Justice League Snyder Cut, što je ostavilo mnoge da se pitaju hoće li to značiti da će se Jared Leto vratiti u ulogu. 2016. godine Leto je imao svoj jedini nastup u DCEU kada je debitirao kao Clown Prince of Crime u Suicide Squad od Davida Ayera, iako je njegovo vrijeme na ekranu bilo prilično ograničeno. Iako je njegov prikaz ikoničnog negativca kontroverzan, mnogi obožavatelji nadaju se da će Leto biti iznenađenje u Snyder Cutu.

U traileru za Snyder Cut može se vidjeti izgorjela Jokerova karta kako lebdi u zraku. Za one koji su primijetili ovaj easter egg, karta bi se mogla činiti kao da je to samo puka referenca na Batmanovo najveće rivalstvo. Drugi misle da je Snyder namjerno ušuljao kartu kao način zadirkivanja više Jokerovih snimaka u nadolazećoj seriji, iako za sada nema naznaka da će Leto biti umiješan. Budući da će Snyder Cut također biti povezan s DC-ovim trenutnim filmskim svemirom, Snyder će također imati slobodu uvesti novog Jokera ako tako odluči.

Zack Snyderov Justice League prikazat će se kao četverodijelna miniserija na HBO Max-u 2021. godine, a točan datum premijere tek treba biti otkriven. Trailer objavljen na DC FanDome ovog vikenda naišao je na vrlo pozitivan odgovor obožavatelja s ljudima koji se raduju što će više vidjeti Batmana, Wonder Woman, Aquamana, Cyborga, Supermana i The Flasha. U međuvremenu, Letovi obožavatelji i dalje se nadaju da će se “Damaged” Joker vratiti i dovesti još više destrukcije. Ako ste ga propustili, možete pogledati službeni trailer za Zack Snyder Justice League ispod, zajedno s nekoliko odgovora obožavatelja na Jokerov easter egg.

https://youtu.be/z6512XKKNkU

Similar Posts