'Fast & Furious' zvijezda Tyrese Gibson se ponovno prisjetio pokojnog Paul Walkera

‘Fast & Furious’ zvijezda Tyrese Gibson se ponovno prisjetio pokojnog Paul Walkera

Prošlo je već šest godina otkako je glumac Paul Walker tragično izgubio život u prometnoj nesreći. No, neke rane nikad ne zacijele. Tako se njegov prijatelj iz kolega iz akcijskog serijala Fast & Furious na svom Instagram profilu objavio dirljivi tribute post u kojem se prisjeća svog prijatelja.

Paul i Tyrese su prvi put surađivali u filmu 2 Fast 2 Furious, a kasnije su se ponovno našli u filmu Fast Five, te su reprizirali svoje uloge Briana O’Connera i Romana Pearcea u Fast & Furious 6. U vrijeme kada je snimanje sedmog nastavka bilo u punom jeku, Paul Walker je poginuo u prometnoj nesreći, a sedmi nastavak je završen uz pomoć njegove fizički slične braće i računalne animacije koja je do kraja rekreirala pokojnog Paula na velikom platnu. Tyrese se vratio i u osmom nastavku, a gledat ćemo ga ponovno i u devetom nastavku koji dolazi nagodinu.

Tyrese i Vin Diesel su često imenovani kao oni kojima Paul zapravo najviše nedostaje. Video u kojem Tyrese plače na Paulovom pogrebu je tada postao viralan te je prokuhao emocije među svim obožavateljima ovog serijala. I šest godina nakon toga, Tyrese se još uvijek sjeća svog brata ne samo sa filmskog seta, nego i izvan njega.

Fast & Furious 9 u kinima očekujemo 22. svibnja 2020.

 

View this post on Instagram

 

Today 6 years ago I got the worst phone call I’ve ever gotten in my life….. Roland your best man and our brother….. I guess that’s why I’ve slept the day away cause I just want this particular day to go away…… today I choose to remember your hugs, today I choose to remember your smile, today I choose to remember the distinct sound of your laugh…. today I choose to remember that we shared too many stories of how we loved our daughters… Today I choose to tell you that we thought about you everyday on the set of Fast9 and when we were tired YOU pulled us UP….. Nothing is or will ever be the same without you……. REST IN HEAVEN P!!!! Thank you for coming to our planet and creating the shift!!!!!!!!

A post shared by TYRESE (@tyrese) on

 

View this post on Instagram

 

Love you too bro!!!!!!!! Miss you everyday

A post shared by TYRESE (@tyrese) on

Similar Posts