Ben Stiller će navodno biti u Fast & Furious 9

Ben Stiller će navodno biti u Fast & Furious 9

Fast & Furious 9 dolazi u kina ovog ljeta i mi ćemo vidjeti povratak nekih fanovima omiljenih likova, uključujući Sung Kangovog Hana, što je posebno oduševilo obožavatelje. S tako velikom glumačkom postavom, mogli biste pomisliti da je franšiza završila s dodavanjem poznatih imena, ali zvuči kao da bi mogli imati još jedan zanimljiv odabir za nadolazeći film. Iako za sada nije službeno potvrđeno, Ben Stiller bi se mogao pojaviti u filmu. Prema Page Six, “čini se vjerojatno da će to biti u maloj ulozi.” Film je završio produkciju u studenom, tako da ako je Stiller u filmu, pretpostavljamo da nije velika uloga ako su je uspjeli držati u tajnosti do sada.

“U onom što bi bilo fascinantna odluka za glumca, Page Six je saznao da Ben Stiller ima ulogu u ovom posljednjem nastavku Fast and Furious franšize. I dok Zoolander zvijezda nije baš poznata po visoko oktanskih performansama, saznali smo da Stiller treba uskoro početi snimati scene za F9,” Page Six piše. I dok je Stiller najpoznatiji po komedijama, glumac je već glumio akcijsku zvijezdu u Oscarom nominiranom filmu Tropic Thunder. Njegova filmografija ima dosta raspona, ali ovo bi bio glumčev prvi korak u ogromnoj akcijskoj franšizi.

Ako se Stiller pridruži franšizi, on neće biti prvi novo pridošlica. Fast & Furious 9 će također vidjeti debi u franšizi za Johna Cenu, koji će glumiti antagonista filma i brata Vin Dieselovog Dominica Torettoa (iako Cena izjavljuje da njegov lik zapravo nije negativac).

Fast & Furious 9 dolazi u kina 08. travnja 2020. godine.

Similar Posts