DC fokus na solo filmove, Justice League nastavak možda u budućnosti

DC fokus na solo filmove, Justice League nastavak možda u budućnosti

Tijekom intervjua za LA Times, predsjednik Warner Brosa i uprave Kevin Tsujihara je komentirao DC Films planove za solo filmove i ostatak DCEUa, uključujući Justice League.

Nakon što je pokrenuo DC Extended Universe sa Zackom Snyderovim Man of Steel, Warner Bros je izgubio vrijeme na okupljanju nekih od najpopularnijih heroja u Batman v Superman i Justice League. Međutim, s izuzetkom Wonder Woman i Aquaman, svaki DC film bio se susreo s mješovitim recenzijama ili nedovoljno velikim brojevima na blagajnama, potičući Warner Bros da ispita svoju strategiju franšize. Predsjednik i izvršni direktor tvrtke Warner Brosa. Kevin Tsujihara komentirao je njihove planove za budućnost i kako je trenutni fokus na solo filmovima, iako bi se mogli vratiti malo povezanijem svemiru s projektima poput Justice League u budućnosti:

“S nadolazećim filmovima, kao što su “Shazam,” “Joker,” “Wonder Woman 1984” i “Birds of Prey,” imamo osjećaj da smo na pravom putu. Imamo prave ljude na pravim poslovima koji rade na tome.

Svemir nije povezan kako smo mislili da će biti prije nekih pet godina. Vidite puno više individualnih iskustva okolo individualnih likova. To ne znači da se u nekom trenutku nećemo vratiti povezanijem svemiru. Ali sada imamo osjećaj da je to prava strategija za nas.”

Ove godine nam od DC filmova stižu Shazam! (05. travanj) i Joker (04. listopad).

Što mislite o ovim potezima? Volite li više solo filmove ili ste ljubitelj timskih superhero filmova?

Druge je zanimalo i ovo...