Quentin Tarantino pronašao glumca za Bruce Lee u ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Quentin Tarantino pronašao glumca za Bruce Lee u ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Quentin Tarantinov nadolazeći film ‘Once Upon a Time in Hollywood’ je izabrao Mike Moh kao Bruce Lee. Ima peti stupanj crnog pojasa u Taekwondo!

Bruce Lee je pravio koreografiju scena borbi za The Wrecking Crew u 1968. i radio je sa Sharon Tate. Nakon ubojstava, bilo je nekih koji su sumnjali da ih je upravo Lee ubio, on je prisustvovao njezinom pokopu, a bio je i privatno istraživan.

Sada je službeno potvrđeno da će Mike Moh utjeloviti ulogu Bruce Lee u Tarantinovom devetom igranom filmu,  ‘Once Upon a Time in Hollywood’, koji treba izaći u 2019. godini.

Moh je najpoznatiji po ulogama u serijama “Empire” i “Inhumans,” u kojoj je glumio Triton. Inače Moh je jedan od velikih fanova Bruce Lee. U 2015. godini je snimio video kao počast Leeu, u kojem izvodi neke od najpoznatijih Leejevih poteza i akrobacija.

Quentin Tarantino pronašao glumca za Bruce Lee u ‘Once Upon a Time in Hollywood’

“On je bio inspiracija meni i mnogim drugima diljem svijeta,” Moh je napisao na početku svog videa. “On se izdigao iznad nacionalnosti i pokazao nam koliko je dobro biti dio ljudske vrste.”

Film je opisan kao više priča koje će se spajati u jednu, poput Pulp Fiction, koja će se odvijati u Los Angelesu u kasnim 1960tim, a pratit će različite likove, dok će mu glavni fokus biti na Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) i njegovog dublera Cliff Booth (Brad Pitt), dok pokušavaju pronaći svoje svijetlo u Hollywoodu, a niti jedan od njih ne prepoznaje članove Mason kulta, već će im jedina poveznica s njima biti Daltonova susjeda Sharon Tate (Margot Robbie).

Moh se pridružuje velikanima Hollywood, do sada su potvrđeni Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Al Pacino, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Clifton Collins Jr, Keith Jefferson i Nicholas Hammond.

Datum izlaska filma je trebao biti na 50tu obljetnicu ubojstva Sharon Tate, 09. kolovoza 2019. godine, ali je nedavno pomaknut i to prema naprijed, na 26. srpnja 2019.

Druge je zanimalo i ovo...