Christian Bale potvrđen kao negativac za ‘Thor: Love and Thunder’

Christian Bale potvrđen kao negativac za ‘Thor: Love and Thunder’

Kad je Collider ekskluzivno prenio vijest da će Christian Bale napraviti svoj debi u Marvel Cinematic Universe u filmu Thor: Love and Thunder, nismo točno znali kako se on još uklapa u MCU. Eto, sada zahvaljujemo zvijezdi Tessi Thompson, koja je potvrdila da, Christian Bale glumi negativca u Thor 4.

Thompson je tijekom intervjua bacila gomilu informacija za ET, u kojem je također potvrdila da je pročitala scenarij za dugo očekivani nastavak. Taika Waititi – svjež od osvajanja Oscara za najbolji adaptirani scenarij – vraća se pisanju i usmjeravanju praćenja superjunaka, što također vraća Natalie Portman aka Jane Foster, kao ženskog, Mighty Thora. Portman se nije pojavila u prošlom nastavku Thor: Ragnarok, pod vodstvom Waititija, ali bila je impresionirana time kako su Waititi i Chris Hemsworth rekonfigurirali franšizu.

Točno kojeg će negativca Bale igrati, nije poznato. Poznato je da se Marvel Studios poigrava s očekivanjima koja se temelje na stripovima, pa čak i ako glumi, recimo, Beta Ray Billa, vjerojatno ne bismo mogli očekivati ​​da će lik biti takav kakav je u stripovima. Mi se osobno nadamo da je u pitanju Gorr, the God Butcher!

Ovo nije prvi put da Bale glumi negativu, ali te su uloge pretežito male. Argumentirano je izbio na svoj veliki način svojim odvratnim protagonistom Patrickom Batemanom u američkom i satiričkom American Psycho iz 2000., a slično je glumio moralno sumnjive likove u filmovima poput Harsh Timesa, The Prestige, Hostiles i, naravno, kao Dick Cheney u Viceu. Bale voli glumiti likove koji žive u sivom području, pa bi trebalo biti vrlo zabavno vidjeti što radi s izravnim negativcem – ništa manje napisao i režirao Taika Waititi. Zapravo, Bale također nema tonu iskustva u području komedije, pa bi ovo trebalo biti zanimljivo.

Snimanje filma Thor: Love and Thunder počinje kasnije ove godine, ali prvo se Bale ponovno spaja sa svojim redateljem The Fighter i American Hustle Davidom O. Russelom zbog novog filma bez naslova. Taj film se počinje snimati ovog proljeća.

Thor: Love and Thunder zakazan je za kina 5. studenog 2021.

Druge je zanimalo i ovo...