Henry Cavill smatra da ga je Mission: Impossible pripremila za novog James Bonda!

Glasine: Bivši Superman Henry Cavill novi James Bond!

Stižu nam glasine da bi ‘bivši’ Superman Henry Cavill mogao zamijeniti Daniel Craiga nakon James Bond 25!
Henry Cavill bi mogao postati sljedeći glumac koji će preuzeti kultnu ulogu James Bonda u 007 franšizi, jer nam stižu glasine da Eon Productions gleda kako bi izabrali bivšu zvijezdu filma Justice League za sljedećeg Bonda.

Prema Crazy Days and Nights, Cavill je glavni izbor za preuzeti tu ulogu nakon Craiga, koji će se vratiti za svoj peti i posljednji film u Bond 25, kojeg će sada režirati Cary Fukunaga (True Detective) nakon što je Danny Boyle odustao od režiranja.

Henry Cavill smatra da ga je Mission: Impossible pripremila za novog James Bonda!

Boyle je odustao od mjesta redatelja nakon kreativnih razlika u mišljenjima s Barbara Broccoli i Michael G. Wilson. On je trebao režirati film prema skripti od John Hodge. Hodgeova skripta je izabrana ispred originalne skripte od Bond veterana scenarista Neil Purvis i Robert Wade, koji su pisali scenarij za svaki film od The World is Not Enough.

Što se tiče Cavilla, razgovori između Superman glumca i Warner Bros. su se raspali, kada Cavillovi predstavnici nisu uspjeli dogovoriti njegovu cameo ulogu u nadolazećem Shazam! filmu. Studio se nadao prikazati posljednjeg sina Kryptona u post credit scenama u kojima bi Cavill imao samo dvije rečenice. Preklapanja s obavezama su navedeni kao razlog zašto se glumac neće pojaviti. Cavill se je već prije gotovo pojavio u ulozi Bonda u filmu Casino Royale, ali je ta uloga na kraju ipak pripala Craigu. Nedavno je potpisao za glavnu ulogu Geralta u nadolazećoj Netflix The Witcher seriji.

S Bond 25 koji sada ponovno ima redatelja, očekuje se da će snimanje započeti sljedećeg Ožujka u Pinewood Studios, London. Film je prvenstveno trebao biti u kinima 25. listopada 2019. godine, ali je sada odgođen gotovo četiri mjeseca kasnije, za 14. veljače 2020. godine.

Napišite nam jel bi voljeli vidjeti Cavilla u ulozi novog Bonda?

Similar Posts